Українська Манітоба
-
а це тільки для Онтаріо? Чи для нас теж можна?
-
А буває і інакше, ми от з дружиною зареєструвались на іт вьоршал джоб феір заблукали тікети, відклали і посунули всі справи щоб прийти. Прийшли а лінку ніхто не надав, написали в сапорт - марно, ніхто не відповів.
-
Це вже інше,їм можна😂
-
Якщо хтось знає компанію що шукає manual automation (js та cypress) qa entry level / junior / trainee, дайте знати дуже бажано щоб компанія з реєстрацією у манітобі. Народу багато, може спрацює) ніяк дружину не влаштую, важко тут без досвіду.
-
Може хтось стикнувся із схожою проблемою і підкаже. Пробую забукать на ФлеірАір квитки туди-назад. На етапі багажу вказую-без багажу, і кнопка переходу на іншу сторінку взагалі не активна. Вже пробувала додати 1 місце багажу-такий же результат. Знаєте в чому може бути проблема?
-
Цікаво, спробуємо
-
при виборі зворотнього рейсу не дає вибрати без багажу, а одразу закидує мінімальний багаж, і після введення фіо, і повного перегляду багажу-не дає його скинути, типу всьо...зарезервовано. Це їх політика? Автоматично додавати багаж на 1 переліт? Чи варто спробувати ще реєструватись? Бо це вже 10 спроба...
-
Хочу поділитися негативним досвідом. Купувала квитки через Ківі для мами та племінниці (з Канади до Польщі). Пересадка у Дубліні з Вестджета на Райенер. Останній стягнув по 55 євро за реєстрацію, бо не в них купили квитки. Я просто в шоці, бо онлайн реєстрація не пройшла, люди англійською не говорять, до того ж були втомлені вже. Просто свинство. Я летіла рік тому з дітьми з Польщі до Дубліну і нічого не платила, реєстрацію також проходили в аеропорту.