Українська Манітоба
-
Подаєтесь знову на новий, якщо була помилка. Технічно, у вас зараз недійсний дозвіл на роботу, бо виданий на документ, який не існує, адже у вас немає паспорта, з таким номером. Однак, це виявити можна тільки через аудит або коли треба буде ваш паспорт і дозвіл на роботу перевірити. Мені також здається, що і MPI перевіряє і дозвіл на роботу і номер паспорта, якщо ви подаєтесь на водійське посвідчення. У Сервіс Канада також мали б перевірити при видачі SIN. В банку також, взагалі-то. Однак, людський фактор ))) Часто великі корпорації-роботодавці це роблять і вимагають паспорт також. Переподача через сanada.ca При подачі на ПР ви будете вказувати і ваш дозвіл на роботу, надавати його копію і паспорт. Тому там випливе. Думаю найкраще зателефонувати до IRCC і повідомити про це.
-
Доброго вечора. Мені в ворк перміті вказали невірний ном паспорта, але я отримала допомогу, відкрила в банку рахунок, працюю. Всюди був цей ворк перміт. Чи буде це проблемою потім при подачі на pr? І якщо треба міняти, то куди звертатись? Дуже вдячна за відповідь
-
Також, для тих, хто подається на зняття обмежень відразу після проходження медогляду. Якщо ви вже пройшли медогляд сьогодні, а подались на новий дозвіл на роботу завтра, то ви не зможете його отримати скоріше, ніж IRCC отримає результати від лікаря. На жаль, навіть якщо ви підгрузите результати аналізів і висновків, це не буде прийнято до відома, бо у ваш файл має прийти інформація саме від акредитованого лікаря, а на це може піти кілька тижнів. При подачі на новий дозвіл на роботу можна просто додати документ від лікаря, де вказано, що ви passed. Лікар має вам видати. Якщо не видав, то пишете пояснення
-
Отримала wp з пізнішою на 4 місяці датою завершення дії
-
Від Michael Kashyn #робота #job Мої колеги проводять відкритий набір кандидатів для роботи в магазинах на півночі Канади. www.facebook.com/events/1200103917545948/ Де проходить відбір: Вінніпег, район Полопарк, 657 Century. Поряд зупинки автобусів 14 та 15. Велика зелена вивіска Training Center, Northwest Company. Орієнтир поряд - велика зелена вивіска Bella Moda. Якщо користуєтесь гугл- навігатором- вводьте Bella Moda. Коли: 25 січня, 17-20.00 час Вінніпегу/Central Time Що з собою брати: резюме, навіть якщо воно не ідеальне. Щось для нотаток. Додаю приклад ще однієї пари, які подались на роботу саме як пара – Dynamic Duo. Я зустрічав їх (7) Meet Jackie, manager at the Northern store Rankin Inlet North West Company - YouTube www.youtube.com/watch?v=_UfXPp9cLuE Якщо ви розглядали роботу на півночі, або роботу в магазинах взагалі – варто прийти, познайомитись з людьми, що безпосередньо відповідають за підбір. Позадавайте їм питання. Досвід інтервю сам по собі –вже є позитивним досвідом. Особливо, якщо ви розсилали резюме, але відгуків поки що нема. Про мову: так, англійська потрібна. Вас будуть оточувати люди, які говорять англійською. Тому якось комунікувати з ними, і при цьому виконувати роботу, доведеться. Вакансії: Northern / NorthMart | The North West Company – магазини на Півночі www.northwest.ca/careers/ncr Corporate / Warehouse | The North West Company – склад в Вінніпегу www.northwest.ca/careers/nwc Corporate / Warehouse | The North West Company – офіс (Вінніпег, Монреаль) www.northwest.ca/careers/nwc Буде цікаво – подивіться інші мої пости в групі про роботу в магазинах на Півночі Канади. Питання задавати можна 🙂 що знаю - відповім. Я не беру участі в підборі. Як завжди – коментарі не в тему будуть видалені без попередження 🙂 Гарного старту усім в новому році!
-
Чисто роздуми/спостереження після кількох таких подач і понад двох десятків спроб загрузити такі файли. 1) чи при відкритті файлу ваш pdf софт пропонував вам додатково встановити секюріті сертифікати і т.д.? Треба було натистунути відмову. 2) працюйте з оригінальним файлом в конкретній аплікацій на WP, який ви скачали з сайту. Ви можете зберігати зміни у цьому самому файлі. Якщо ви робите копію файлу, то ваш софт може додати якусь метадату, яку сайт IRCC не прийме. 3) Якщо ви подаєте онлайн, то роздруковувати та підписувати та сканувати аплікацію не треба. Все зробиться електронно під час подачі. Позавчора подавав - без проблем було
-
Спитайте у менеджера будинку. Там має бути певна комбінація.
-
Fort Richmond Collegiate