Українська Манітоба
-
Не думаю, що бульбашка лусне як в США, бо тут значно важче отримати approval на mortgage і маю надію, що історія США їх чогось навчила і ніхто не торгує кредитними рейтингами. Але зрозуміло одне, що уряду потрібно більше приділяти уваги сфері житла, бо те, що зараз відбувається було очевидним. Кожного року запрошувати до 500 тис. людей і не інвестувати в нерухомість - це дурість.
-
Двічі поспіль прочитала «піар іде» замість «пар іде». Українська Манітоба, що ж 🤭
-
Не знаю, на перехресті Сміт-Бродвей. Виглядає так, ніби патіо на даху й балон бахнув
-
Це р-н Harkness station
-
я з «глибини» Marion St дивлюсь в сторону хоспіталу та даунтауну, то дим дуже близько до самої лікарні
-
Щось на даху в будинку вибухнуло, там пздц
-
-
Згоден,Канада 10-15 років тому і сьогодні це вже дві інші Канади. На сьогодні в рази все тяжче,ціни здорожчали в 2-3 рази на все а зарплати на 30-40%. В мене на роботі є знайомий приїхав сюди у 2006 році зп в нього була на той час 13$ ,а в нас зараз 18,але в той час аренда гарного будинку коштувала у вініпезі 700-800$ а не 2000 як зараз,авто коштували 8-10.000 а не як зараз 18-20.000,він тоді на 50-60$ скуплявся на тиждень їжою а зараз 150$,
-
Але тільки вдень