Українська Манітоба
-
Взагалі, я мерзлячка, хоч і народилася вчора)))) 40 років назад🤣 Та в Канаді мені комфортно)
-
Нєє))))
-
І в машині)
-
І в машині.
-
От! Я в Румунії в листопаді, клацала зубами при +9, при цьому була у двох штанях та двох кофтинах під курткою. Вчора, в бурю при -8, я була в одних штанях, кросах, і футболка під курткою😁 Нічо. Жива)))) А. І без шапки))))
-
Дякую дуже за відповідь. Я такої думки: люди ж там живуть. А ми що, не люди?)
-
Онтаріо теж різниться від міста до міста за цінами на ренту, а тим паче Торонто. Тут в Вінні більш-менш пристойний будинок буде коштувати вам ~1700-1800(та більше) + утілітіс. Робота теж по різним міркам та скілам але все, що ви описали, то 15-21 за годину. Комарі дійсно гризуть значно більше ніж в Києві, але це літо було дуже дощовим, то місцеві теж були здивовані. Димні засоби від комарів захищали норм, чи спреї. Холод то окрема справа, поки що холодно, але не так щоб не продихнути. Гуляли та продовжуємо гуляти по 1-2 години без проблем. Балаклави ще не купляв. Чекаємо на пікові зниження у січні щоб остаточно зрозуміти чи то така тут страшна зима. ☺️ То холод як на мене то дуже суб'єктивно щось описувати, але відповів як мені.
-
Дякую
-
Як заеструватися на прийом а RBC? Бо на сайті я тільки знайшов інформацію для тих хто уже є клієнтом банку
-
Доброго дня, який краще вибрати банк у Вінніпезі (бажано де дають кредитку без роботи і тд), та якого мобільного оператора краще вибрати?