Українська Манітоба
-
Потрібно 2 місця, 2 валізи великих, дві ручна поклажа, та дві людини
-
Доброго дня спільнота, ніхто випадково не їде завтра з Вінніпегу до Брендона?
-
Manitoba Blue Cross www2.mb.bluecross.ca/plans/personal-plans/individual-family-plans
-
Вітання. Хто знає підкажіть чи модна додатково купити страхівку на стоматолога (така опція є в США, деяких країн Європи). Маю бенефіти, але недостатньо... Дякую за інформацію!
-
знаю таку людину, проте...це ж не remout?
-
Ну от зрозуміло, що два роки тому був ринок супергарячим в ІТ через covid
-
Ну я ж не про те як саме порівняти. Багато хто мислить категоріями високих заробітків в Україні, але там витрати були набагато менші.
-
Та повно роботи. На мене досить часто рекрутери виходять. Не так часто, як два роки тому, але все рівно пишуть періодично. І по колегам бачу як люди постять, що мають відкриті вакансії. Хто знає як шукати, той знайде
-
Якщо ще дружину б от влаштувати тоді взагалі гроші не питання було б
-
Тут девопсів як свіжу перепічку розбирають. Але звичайно в першу чергу хантять вже людей з канадським досвідом з інших компаній. Ну і для девопсів під кожну вакансію буде кастомне резюме.
-
Береш ексель, виписуєш все і порівнюєш, знайшли ото проблему
-
Я тут не раз постив вакансії у software development, cloud architect.
-
І достатньо непогано
-
Не можливо порівняти $100К в Україні і в Вінніпезі. Різні витрати, причому у рази.
-
В Торонто на 130к не вижити сім'ї, в Вінніпезі цілком можливо
-
Розумію вас...та все ж таки ця перспектива нажаль безПРна так би мовити :(
-
Ок, ви собі створили якийсь міф. Або шукаєте щось дуже особливе. У нас за минулий тиждень якраз 2 девелоперів прийняли до локального офісу.
-
Може то просо інше ІТ, бо сисадмінів з дуже дивним стеком я тут бачу, та ще якихось ІТ спеціалістів)) типу сисадмін фул стек)))
-
Ціни, зі мною родина 5 чол. та і я не бачу особливих переваг інших місць. Я працюю на ремоуті на компанію зареєстровану в Онтаріо
-
Купа так, за два місяці жодної девопс позиції, а так - купа))
22 Jan 2023, 08:02
79376/239995
4 minutes ago