Українська Манітоба
-
В Торонто на 130к не вижити сім'ї, в Вінніпезі цілком можливо
-
Розумію вас...та все ж таки ця перспектива нажаль безПРна так би мовити :(
-
Ок, ви собі створили якийсь міф. Або шукаєте щось дуже особливе. У нас за минулий тиждень якраз 2 девелоперів прийняли до локального офісу.
-
Може то просо інше ІТ, бо сисадмінів з дуже дивним стеком я тут бачу, та ще якихось ІТ спеціалістів)) типу сисадмін фул стек)))
-
Ціни, зі мною родина 5 чол. та і я не бачу особливих переваг інших місць. Я працюю на ремоуті на компанію зареєстровану в Онтаріо
-
Купа так, за два місяці жодної девопс позиції, а так - купа))
-
Та є купа роботи в ІТ у Вінніпезі. Справа в тому, що і конкуренція висока
-
Цікаво що вас як людину з іт спонукало чи спонукає сидіти в манітобі, бо локальної роботи я як розумію немає?)
-
(6 років досвіду, здебільшого бекенд і здебільшого джава, але за 6 років що я тільки не робив)
-
Все ж 100 тисяч в Вінніпезі це норм, хіба може якщо ви в Україні більше не заробляли
-
В принципі як варіант піти на таку роботу чисто для отримання ПРу, потім міняти роботу після отримання на якийсь ремоут на інші компанії
-
Особисто мені коли шукав пропонували до 100000 це якщо лідом. Якщо сініором то до 80-90, але кажуть є більше. Мені не траплялося
-
А що зараз в Манітобі, які зарплати дають розробнику?
-
Завжди можна по федеральній програмі пооходити
-
I’m sorry )
-
Хлопчики, зараз дістану нагайку і почну вас в імміграційний чат наганяти )
-
Робота в цьому випадку не грає ролі взагалі Дивіться тут Manitoba Support. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swo/eligibility/
-
Війна ще буде йти роки... Тому добре все обдумайте.
-
Так наче є такі, я не знав що це так працює? Без локальної роботи наче ніяк, чи я як завжди щось не так зрозумів
-
Ото і думаю що може коли доведеться їхати то то і не погано )) але звісно ця невизначеність і питання що далі не дає мені спати
22 Jan 2023, 08:02
79390/229243
13 minutes ago