Українська Манітоба
-
I’m sorry )
-
Так наче є такі, я не знав що це так працює? Без локальної роботи наче ніяк, чи я як завжди щось не так зрозумів
-
Ото і думаю що може коли доведеться їхати то то і не погано )) але звісно ця невизначеність і питання що далі не дає мені спати
-
А чого? Заведіть собі друзів-манітобців, станьте близькими друзями і попросіть їх підтримати вас в імміграції. Все просто. І роботи не треба, лише щоб друзі заповнили кілька документів і поклялись уряду, що будуть вас підтримувати і що ви будете жити в Манітобі
-
Думав щось ще зроблю, знайду локальну компанію або типу того, типу це тимчасово, але що далі то вже розумію що немає ані сил ані часу ані навіть особливого бажання.
-
Те що не в манітобі дуже неприємно. Півтора роки лишилося, напевно на вихід потім (з країни)
-
Аааа ))) Ой тю я свою хібару взяла ще коли заробляла в рік в районі $50К, теж мені біном Ньютону. Зараз перефінансувала цю ж хібару, і іпотека стала АЖНО $1,300 на місяць, аххаха, це копійки для зп $100К. Можна і дорожчу хібару брати, легко. Корочє, кожному своє по заробіткам і хібарам )
-
Ну я розробник не менеджер але щось мені не вдається знайти більше 130. І то не в манітобі нажаль ((( Я фул тайм і контрактор одночасно. Через аутсорс компанію
-
І якщо пощастить таку знати то ви навіть дозволите собі хібару за 10 років придбати 😂 Ну я до того що в мене є така зп, але хібару щось вже і не хочеться