Українська Манітоба
-
І якщо пощастить таку знати то ви навіть дозволите собі хібару за 10 років придбати 😂 Ну я до того що в мене є така зп, але хібару щось вже і не хочеться
-
#робота Looking for an Intermediate Project Manager to lead end-to-end delivery of complex ERP integrations as well as core retail systems and processes implementations. 1 Permanent Position - Winnipeg or Mississauga - Hybrid Must Have 7+ years’ experience in Project Management with experience leading projects with +$2M budgets ERP integration project experience Systems Implementations project experience Nice to Have Retail environment and strong comprehension of core retail systems and processes Competent and proficient understanding of platforms, such as Salesforce. Change Management PMP Responsibilities 80% Project Management 20% Business Relationship Management Planning, executing, and finalizing projects according to strict deadlines and within budget. Acquiring resources and coordinating the efforts of team members and third-party contractors or consultants to deliver projects according to plan Establishing and nurturing an effective relationship engagement with key business leaders of the banners based on the East/Central region. ***** Якщо ви відповідаєте вимогам вакансії, дайте мені знати і я дам референс до рекрутера
-
Ну в нас філіппінець один,зробив ред сіл поїхав у альберті на труби 58$.
-
Чому?без ред сіла тут зп не дадуть норм,багато де добре платять на трубах але там тільки з реьсілом
-
Всім привіт! З 1 вересня здається 1 кімната з окремим сан вузлом, просторою кухнею разом із вітальнею у 2 бедрумній квартирі за 872 $ на 55 Daylan Marshall Gate . Поруч автобусна зупинка 32 33 35 38 71 пішки 5 хвилин одразу біля Walmart . Неподалік Garden City Shopping Centre.Вулиця спокійна, без зайвого галасу та неприємних гостей. Будинок добрий, приємні сусіди. На 2 поверсі є безкоштовний спортзал. Можна із тваринами. У квартирі є: - холодильник - пральна машина - сушарка - духовка - посудомийна машина - система кондиціонування. У кого виникнуть запитання з радістю відповім! 😊
-
Ну спеціалістом тільки якщо є ред сіл,або пахати по 300 годин. Я наприклад зварювальником працюю і розумію зарплати тут то без редсіла 25-27 це вже дуже гарна зарплатня,а з редсілом 32-35, а 32-35 це в районі 4000 чистими.
-
Там людина з топ 1%, не зважайте 🙂