Українська Манітоба
-
Чорт, співчуваю ((, і куди ви тепер ?
-
Потушили ?
-
А що там трапилось ?
-
Знайомий зараз подався. 440 балів, це те що він має, відбори мінімум на 499 були
-
See good in bad: добре хоч не зима
-
Кирило, вам ще більше півроку тому писали люди, що вивчіть шлях міграції через Express Entry. Як я зрозумів, то ви підпадаєте під критерії. Потрібно тільки взятися за процес і осилити його.
-
Є знайомі з котрими я досить близько познайомився. Коротше це треба просто зайнятися цим. А для цього б бути впевненим що воно тобі треба… з цим проблеми у мене
-
Відбори різні бувають. Якщо ви не в пулі, то шансів пройти взагалі нуль. Знайомий це добре, але ви свої бали порахуйте, може у вас якраз 499. Місцеві зареферили - це теж не так просто, якщо у вас справді немає дуже близьких вам місцевих, які готові вас узяти під свою відповідальність.
-
Я вам так скажу: процес отримання PR - це тривала штука, навіть якщо відповідаєте всім критеріям і всі документи в порядку.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, обміняла водійське посвідчення в MPI , проходила тест зору,але дівчина яка його приймала сказала,що права вам видаю з позначкою що я можу водити без окулярів,але MPI може запросити мене на тест зору через якийсь час. Я не зовсім зрозуміла,що буде якщо я його наступного разу не пройду? Треба буде йти до окуліста? І чи треба буде тести здавати теорію чи водіння для цього? Дякую!
-