Українська Манітоба
-
Why do men always want to be the tough guy? Because they want to feel like they're protecting us.
-
Всім доброго дня, в мене питання до тих, хто вже фактично отримав пр, такі ж тут є?) Скільки по часу і грошам зайняв сам процес ? Це ж допомога консультанта, переклад і тд. Чи є ті, кому відмовили і не надали пр?
-
Страхується квартира і майно у ній. Також там є покриття на випадок вимушеного переїзду до готелю. Тоді страхова вам оплачує вартість перебування у готелі, не роки звичайно, а десь 1-2 місяці. Так, у даному випадку це проблема лендлорда, але якщо я собі слабо уявляю, як можна за кілька годин розселити всіх людей із такого величезного будинку. Тай невідомо чи лендлорд мав такого типу страхове покриття.
-
Воно так завжди на практиці. Страховка є, але є багато "але". Тому страхування це простий спосіб викачувати гроші з населення. Я за свою машину за кілька років сплачу більше ніж вона коштує. З радістю застрахував би лише відповідальність за 3х осіб. І взагалі, страхування авто коштує більше ніж економічно обґрунтовано. В ЄС страхування набагато дешевше.
-
Нам запропонували звернутись до страхової, як виявилось таких людей було приблизно до 5. До близьких та знайомих, якщо немає знайомих, то до емердженсі. Вони ніби допомогли б знайти житло на ніч
-
В інших провінціях, де є приватне автострахування, ви можете застрахувати тільки відповідальність окремо. Саме авто страхувати при цьому не обов'язково. Однак, чи це має сенс - рішення кожного. В мене в Манітобі було авто за $1900. Страховка буда $100/міс. За 2.5 роки страховка вийшла більше, ніж саме авто, але якось особисто для мене це не мало жодного значення, бо вартість авто і страхування то різні речі. Я почувався захищеним. Пізніше вже по новому авто була виплата десь 4000 за пошкрябини
-
24 серпня, всесвітня акція Ланцюг Єдності до Дня Незалежності України, за підтримки МЗС України! Долучайтесь в країні, де перебуваєте! Поширте в групах українців за кордоном, freeworldgathering.com/ Єдність - наша головна зброя! Ставай в живий ланцюг!