Українська Манітоба
-
Людина, скоріш за все, дивиться на реалії з призми України, де страхові і справді беруть гроші, а в страховому випадку шукають любу підставу щоб не платити( Сподіваюсь тут інакше, бо я ще не користувався такими послугами в сподіваюсь це мене обійде стороною
-
Не в Канаді, а в манітоба. Не треба узагальнювати.
-
Я за це ж. Може рахують що тут працює все як в іншій країні, де був вже досвід
-
В манітоба дійсно інакше і з виплатою все ок. Але в інших провінціях отримати виплати не так вже і просто... І не факт що отримаєш...
-
Та в більшості випадків цим славляться кантори на дві людини у вагончику, люди шукають саме дешеве покриття, находять фірми з двох Махмудів і получають 0, нормальні страхові все виплачують
-
Тобто ви вважаєте що люди певної національності страхують гірше ніж інші? Я вас правильно розумію?
-
Зайшов якось в чат по Торонто , там люди діляться досвідом, дві люди у вагончику можливо і гіпербола , але не брехня , невеликі канторки придумають сотні причин , шо б не покрити відшкодування на 100%
-
Якраз людина і не працює в страховій. А вам краще менше тролити пораджу.
-
Страхової компанії на дві людини у вагончику не буває у Канаді. Дуже високі вимоги регуляторів. Одні з найжорсткіших у світі.
-
Я сам собі сто 😂
-
Так , ти все чудово зрозумів , але хоч робити вигляд , що супер толерантний Заїдь тоді до вихідців з колишньої колонії на сто і не будеш задавати такі питання
-
Доброго дня. Хто може підказати з приводу податкового резидентства або мав досвід роботи в Україні знаходячись в Канаді. Наскільки мені відомо було з самого початку - Канада може претендувати з 183 дня на податки з усього доходу резидента. Десь було що по куает Канада одразу вважає людину податковим резидентом. Десь тільки якщо з'являється Канадський прибуток. Чи варто за це перейматись?
-
Ким ви зараз працюєте? Невже 65 така проблема?
-
Перейматись не треба. Треба просто сплатити податок. З таким же успіхом могли б сидіти в Румунії, там не треба платити податки за прибуток отриманий за кордоном.
-
Можете детальніше відповісти , чому ви так вирішили? Тим паче не знаючи певно , про мене цей кейс або ні.
-
Я впевнений на 99% що ви податковий резидент.
-
Гроші роздавати звички нема, тож і питаю. Якщо є можливість не платити перші 6 місяців, то є сенс не платити.
-
З моменту отримання робочого перміту.
-
дякую
-
Ви відразу податковий резидент, як отримали робочий перміт.
22 Jan 2023, 08:02
79614/232120
about a minute ago