Українська Манітоба
-
Вітаю! Ми збираємося до Манітоби. Зараз в Онтаріо. Літаком дорого. Чекаємо, коли після Крістмасу, почнуть повертати 7 містні автівки. Бо нас семеро) Хочу запитати тих, хто в Манітобі не перший рік: чи дійсно там так холодно, що неможливо вдихнути? Чи дійсно там, згризають комарі влітку? Які там зп наприклад водієм на доставках, вантажником, фасувальником, на будівництві помічниеом? Нас лякають, що ми не виживемо в Манітобі і закликають лишатися в Онтаріо. Але...оренда 3 бедрумного будинку в Онтаріо стартує від 3 тис, в Манітобі від 1300.... Всім дякую наперед 😉 П.С. дітям 2, 3, 8, 10 та 18 років. Старша з нами тимчасово. Далі летить в іншу країну.
-
1 раз на 2 тижні
-
У мене було таке ж саме, писало що повертається назад а через декілька днів прийшло повідомлення отримати на відділенні 🤷♂️, приїхав і отримав. можливо вам також так пощастить ще
-
Ох, сонечко. Слухай, ну може людині легше сприймати інфу в аудіоформаті? Типу як ми тут іноді сидимо чутки збираємо текстом, а от людині легше їх послухати. Мій теж такий, пам'ятаю захворіла попросила суп зварити, написала рецепт. Нє, варив суп по відосу з ютубу. І зараз так само, я тут у чатиках з вами і мені норм прочитати всі ПДР манітобські за годину, наприклад - а він тут не сидить, все що треба читати заставляє Гугл бабу озвучувати і теж відоси якихось блогерів дивиться. Зате от був вебінар по податкам, я думала застрілюся бо мені конференції у зумі то кошмар - а йому взагалі там ок було.
-
На жаль, не лише. Якось увімкнула дівчину, яка також розповідає про життя в Канаді, про провінції та інше. І все б нічого, але вона в Україні зараз і в Канаді ніколи ще не була. Просто розповідає те, що побачила на інших каналах чи вичитала десь. Ось така ось "експертка"...
-
Просто зараз маєже всі хто приїхали стають або блогерами або «експертами» по Канаді. Смішно
-
Всім привіт 👋 будьласка , можливо у когось була подібна ситуація підкажіть що робити 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Нам з Польщі було відправлено 4 посилки в один день, всі треки відстежувались. Посилки всі 4 доїхали до Вінніпегу. 3 вже отримали, а остання по треку вже прямує назад до відправника?!! Нам сповіщення в пошту не приходило щоб ми її самі забрали. Доречі сповіщення не було до жодної з отриманих: одна була доставлена просто під двері , дві були доставлені під підпис теж додому, а останню не привезли !!! Остання вже прямує назад . Сьогодні вже до Онтаріо доїхала !!! Але ж за неї заплачено не 3 долари, чекали її майже два місяці ! Куди звертатися? Як її повернути ? Підкажіть будьласка 🙏🏻
-
Ось так)))