Українська Манітоба
-
Welcome to Canada
-
Тобто з першого дня...
-
В такому випадку, слава Богу багато хто все таки зміг знайти сенс в житті не заробляючи $100к
-
Якщо ти не labourer тоді є перспектива
-
Куаетівці навіть на заводах мають 100+к, але в інших провінціях.
-
Працюю на виробництві. Піду розкажу менеджеру за 100к👌
-
*98% новоприбульців, та й добра частина всих інших захдрисливо піджали губи*😂😂👌
-
Ок. Біля 40 на годину?
-
Менше. Овертайм.
-
Біля 45$ на годину?
-
В манітоба також все можливо
-
Чат українська МАНІТОБА, нащо мені інші провінції х їх витратами?
-
Так і є, тому я рекомендую всім новоприбулим не їхати до Торонто/Ванкувера якщо є нагода!
-
Все вірно.
-
100k на людину це дуже реальна цифра, але вона навіть не є блізькою до середньої зарплатні. 100к/рік (до податків) це скоріше середня зп на родину по Манітобі
-
Манітоба непогана провінція по співвідношенню ціна/зарплата. Ванкувер і Торонто це незрозумілі міста з незрозумілими перспективами. В манітоба можно існувати на 2500-3000 на місяць. А там тільки лендлорду та клопам треба 2000-2500 віддати
-
В інших провінціях і ціни інші, тож навіть при тих самих 100к, на руки, буде не факт що більше ніж в Манітобі на тій самій роботі.
-
Що ви від мене хочете? 100к досить реальні цифри.
-
Ну якщо комусь реально обовʼязково жити в справжньому місті, то Торонто/Ванкувер/Монреаль це реально єдині варіанти в Канаді. Але тоді треба задуматись чи Канада є найкращою країною для цією людини, якщо є можливість жити в іншій країні
-
Омг, те що не можете не означає що цього немає. Все одно на перший час кинуть баксів 25, щоб з голоду не помер. Але після 3-6 місяців все буде як треба
22 Jan 2023, 08:02
79637/241408
6 minutes ago