Українська Манітоба
-
Я не можу придумати вакансію на 40 кадів на виробництві з погодженими овертаймами, стабільним графіком. Тим паче для новоприбулого. Тим паче без місцевої освіти.
-
Сорі, бро, паролів та явок не буде. Можна опинитися з чуваками за парканом.
-
Пане First мені здається що ви з іншої Манітоби, або навіть і зовсім тут ніколи не знаходились і не працювали. Які 25$?)) Мінімалка тут, якщо що, 15 кадів, на яку черга стоїть за парканом. За вашою логікою вони вже всі давно мертві? До вас питались, де ви працюєте, чи в якій сфері виробництва- відповіді немає. Яка вакансія на виробництві на 40$?- відповіді теж немає.
-
Хтось не може виїхати бо прожив там все життя і не уявляє як можна жити в іншому місті, комусь знімати кімнату не проблема (що я думаю теж норм, це давно вже норма в багатьох містах в штатах), а багато хто просто супер багатий або купив будинок 10-20 років назад
-
Я справді не розумію як ванкувер чи Торонто ще тримаються на плаву. Робочий клас виживає орендуючи кімнати... Колись це набридне людям...
-
У мене таке враження, що ви взагалі не в Канаді
-
Квартира 1000, авто 500, їжа 500, відпочинок, одяг і таке інше 500. Ремонт та обслуговування авто 200, відкласти на нове авто 500. всього 3000+ для існування Це приблизно зарплата 50к на рік
-
Так ким ви працюєте?
-
А в Манітобі реально можна було нормально жити на двох з доходом $50к до податків ще рік-півтора назад. Нормально= трошки відкладати, мати машину, знімати одно/двокімнатну квартиру. Без шику але і без бідності прожити можна. Хіба що щось кардинально змінилось, я думаю так все ще можна
-
24 серпня, всесвітня акція Ланцюг Єдності до Дня Незалежності України, за підтримки МЗС України! Долучайтесь в країні, де перебуваєте! Поширте в групах українців за кордоном freeworldgathering.com/ Єдність - наша головна зброя! Ставайте в живий ланцюг!
-
Ну з такою інфляцією(
-
Нічого неможливо. Троль😂
-
Це можливо але напевно не на заводі. Мій колега отримує 47$ зараз. Але він тут вже 3 роки працює
-
Тобто First вважає 99% манітобців тупо живуть за межами бідності. Троль, 💯
-
130 страхування+/- 300 бензин+ омивайка+помити=500
-
100%
-
The average salary in Winnipeg is $50,120, which is 8% lower than the Canadian average salary of $54,450. A person making $100,000 a year in Winnipeg makes 99.5% more than the average working person in Winnipeg and will take home about $69,854.
-
У нас аренда була дешевше, на одяг/відпочинок/їжу ми трошки менше тратили. На машину у нас уходило десь $200/місяць і $200 га бензин. На нове авто ми не відкладали але відкладали на щось інше. А так, навіть те що ви описали непогано виглядає
-
Та це троляка лютий, який бачив 3500 USD після 4го курсу тільки на картинках у свому гуртожитку 😄
-
Підкажіть, чи треба брати перміти з собою, коли летиш в іншу провінцію?Чи достатньо паспорта ?
22 Jan 2023, 08:02
79661/230973
about an hour ago