Від Michael Kashyn
#робота #job
Мої колеги проводять відкритий набір кандидатів для роботи в магазинах на півночі Канади.
www.facebook.com/events/1200103917545948/
Де проходить відбір: Вінніпег, район Полопарк, 657 Century. Поряд зупинки автобусів 14 та 15. Велика зелена вивіска Training Center, Northwest Company. Орієнтир поряд - велика зелена вивіска Bella Moda. Якщо користуєтесь гугл- навігатором- вводьте Bella Moda.
Коли: 25 січня, 17-20.00 час Вінніпегу/Central Time
Що з собою брати: резюме, навіть якщо воно не ідеальне. Щось для нотаток.
Додаю приклад ще однієї пари, які подались на роботу саме як пара – Dynamic Duo. Я зустрічав їх
(7) Meet Jackie, manager at the Northern store Rankin Inlet North West Company - YouTube
www.youtube.com/watch?v=_UfXPp9cLuE
Якщо ви розглядали роботу на півночі, або роботу в магазинах взагалі – варто прийти, познайомитись з людьми, що безпосередньо відповідають за підбір. Позадавайте їм питання. Досвід інтервю сам по собі –вже є позитивним досвідом. Особливо, якщо ви розсилали резюме, але відгуків поки що нема.
Про мову: так, англійська потрібна. Вас будуть оточувати люди, які говорять англійською. Тому якось комунікувати з ними, і при цьому виконувати роботу, доведеться.
Вакансії:
Northern / NorthMart | The North West Company – магазини на Півночі www.northwest.ca/careers/ncr
Corporate / Warehouse | The North West Company – склад в Вінніпегу www.northwest.ca/careers/nwc
Corporate / Warehouse | The North West Company – офіс (Вінніпег, Монреаль)
www.northwest.ca/careers/nwc
Буде цікаво – подивіться інші мої пости в групі про роботу в магазинах на Півночі Канади.
Питання задавати можна 🙂 що знаю - відповім. Я не беру участі в підборі.
Як завжди – коментарі не в тему будуть видалені без попередження 🙂
Гарного старту усім в новому році!