Українська Манітоба
-
Так
-
Зараз є ще безкоштовне житло у Манітобі?
-
Доброго дня, таке питання: Що робити якщо потрібно продовжити проживання в готелі по федеральній програмі? Справа в тому що до знайомого приїхала дружина із сином, їх заселили в готель і сказали щоб в документах указали всіх членів родини, вони так і зробили, але сам знайомий приїхав в Канаду 3 місяці тому і жив раніше один в готелі і потім по федеральній програмі також жив, зараз проживає теж безкоштовно з дружиной і сином в другому готелі в їхній кімнаті. Чи може він проживати з ними? І подати ще раз документи на продовженя?
-
Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка: вхід оплачується на це озеро ?
-
Тобто якщо є збереження в розмірі 4к$ вже місячні "фі" платити не треба?
-
Якщо я не помиляюсь , будь що окрім депозита - це активність . На рік я бачив у СІБС наприклад , 99-199 $. І на місяць 6,99 за 3 транзакції , і 17,99 якщо більше . Щось типу такого, можу буде не точно . У кожного банку свої приколи . Але там є свої хакі, типу якщо на рахунку більше 4к$, то не будуть знімати ці 6,88-17,99
-
Дякую! Дуже горна новина! Для батька чекаю з серпня минулого року 🙏
-
Ingolf, Ontario. 2 гд від Вінніпегу.
-
Моя найбільша біль була - це коли приносили документи із Єгипту (просто частіше всього) та інших сусідніх країн… Там є лише first name…і все…і слів у тому імені (якщо пощастить) 3-5, а може бути і до 10… І увага! Приносять переклад на українську, в якому те перше ім’я перекладач розділив на прізвище, імʼя та по-батькові… Я розумію, що там є певна закономірність в тому імені, що там реально вказано і імʼя роду (прізвище) і саме імʼя із декількох слів та імʼя батька… Просто випадки такі завжди цікаві були)) А колись прийшли із свідоцтвом про одруження із Єгипту…то документ був завірений як треба (Консульська легалізація)…проте Консул поставив лише 1 печатку та підпис на весь документ…і прийшла відмова у посвідці від ДМС, бо треба їм було на кожній сторінці підпис і печатку 🙄 звʼязувались із консулом напряму - він також у шоці був. Була у них довга і неприємна бесіда… а от людину було шкода🙁
-
Якщо в свідоцтві не вказано - то всі документи будуть базуватись на свідоцтві…Ви отримали вже українське свідоцтво? Та й нашо те по-батькові треба?🙄 Але якщо ну дуууууууууууже хочеться, тоді то лише через РАЦС і отримати Свідоцтво про зміну імені (при наявності українського свідоцтва). І тоді замінювати всі паспорти та інші документи. При цьому свідоцтво залишиться таким, як видали. Там є ще процедура, як саме українське свідоцтво про народження «обновити»…але в основному зустрічала такі внесення корективів через суд. Проте свідоцтво українське буде змінене…