Українська Манітоба
-
От блін, невчасно вони оце зараз вирішили. Не люблю профспілки ))
-
В мене не було такого досвіду, слава Богу ))) Ну бач, ще знайшла один плюс Канади. З таких маленьких плюсів і складається уся Канада, просто багато хто не бачить цього і очікує тільки аплікацію від монобанку як доказ прогресу.
-
Ти згадай що буде якщо таке дтп трапиться в Україні
-
А що мало би бути? Стандартно все
-
Ось тут інформація, як буде залежати ціна на водійське посвідчення та знижка на страхування залежно від безпеки водіння, страхових виплат з вашої вини тощо www.mpi.mb.ca/Pages/driver-safety-rating.aspx
-
Тільки шо водій маршрутки така повертала і пройшлася бортом чуваку на пікапі від водійських дверей до заднього крила, ще й збила дзеркало і лючок бензобаку. Так і шо ви думаєте, вони вийшли суто сфоткали один одного документи, номери машин і за три хвилини вже поїхали по своїх справах. Я шокована як все просто ><
-
Ок не помітила, що реєстрація до 13, вибачаюсь , видаляю пост
-
Це не "схеми" - це правила користування паркінгу в місті Студенти Ред Рівер Коледжу (так саме й іншіх ) роблять це постійно... Хайскул студенти - не виключення Вон виросли тут "Прибульцям" стається навчатися на власному досвіді.... РS: Про "кілька сантиметрів" не впевнен....
-
Про "just move your car a few inches back and forth" казали інструктори у Манітоба Старт. Це завжди працювало, до речі. Жодного штрафу. Однак, by-law не дозволяє повторно платно паркуватись на 2 години тому самому автомобілю у тому самому блоці у Вінніпезі протягом одного дня.
-
There is always more than one way to skin a cat, my friend:)
-
Вчорашні імігранти з Сомалі і тому подібних країн, а також України. Деякі з них з моменту приїзду не працювали ніде окрім манітоба старт вчать як знаходити роботу і все таке інше 😂
-
А чого вибачатись? Кенедіен стайл?
-
В манітобі старт мені казали, що не можна здати на права з ручною коробкою передач і що якщо до вас додому хтось зайде то не можна захищатись. Чесно я не знаю кого вони там інструкторами набирають
-
Тут всі потроху порушують там де можна пропетляти.
-
Don't touch cats, my friend.
-
Нє, є майже вдвічі дешевше
-
Тільки різні ціни ремонту... А сейфті здається 200 скрізь коштує
-
Більшість сто може зробити сейфті
-
Добрий день, підскажіть хто знає де робиться «Сейфті» на машину, має бути якась спеціалізована майстерня де це можна зробити
-
Мені здається, що після засіни галбмів та заварювання/замазування дірок і іржі, різнмця у 100$ буже не зовсім суттєва )
22 Jan 2023, 08:02
79898/232727
2 minutes ago