Українська Манітоба
-
Добрий вечір. Ми зараз переїжджаємо але у зворотньому напрямку з Торонто до Вінніпегу. Є котейшини від 3-х перевізників. Нажаль на найдешевшу компанію (Happy Ending Movers) знайшли багато поганих відгуків, тож обрали середній варіант (компанія AMJ Campbell). Але що стосується перевезення машини, то навіть перевізники нам сказали що дешевше буде самим перегнати.
-
Вітаємо, Oleksii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Aleksey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Підкажіть будь ласка, кому-небудь з консульства в Торонто відповідають на імейли?? Більш двох місяців тому оплатили пересилку паспортів з України і знаємо, що їх відправили звідти ще 3 липня. Вже написали з десяток листів в консульство і жодної відповіді.... Може хто-небудь щось порадить, бо вже не знаємо, що ще можна зробити. Дуже дякую!
-
В мене виникли деякі питання і мені відповіли в той же день, що і надіслала листа до консульства в Торонто. Але це було в ще червні, ось e-mail: [email protected] з якого я отримала відповідь.
-
Ми у березні змінювали по живій черзі. Але можливо щось змінилось з того часу
-
Як взяти апоинтмент в готель щоб змінити адресу в health card?
-
Вітаємо, О! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Бачив беруть UHAUL трак в оренду + tow dolly називається і на ньому буксируеш авто своє
-
На якому сайті?