Українська Манітоба
-
Ми з Вінниці. Відсилали через одну жіночку, яка в Києві. Ціна 1500 за паспорт.. Якщо потрібно пишіть в приват. Дам контакти.
-
New Journey housing, консультант Ліля. Ми зверталися до неї. Записуватися можна на сайті, там де і апоінмент в Бест Вестерн. Нам допомогли, і перегляд назначали, і варіанти квартир під наші запроси давали👍
-
До подачі першої податкової декларації виплати GST/HST та САІР можливо отримати лише паперовими чеками по пошті. А вже у 2024-му році зможете отримувати ці виплати на рахунок (direct deposit). Мені приходив такий самий лист, я дзвонив до CRA та уточнював. Після цього листа десь через 2 тижні прийшов перший чек, потім ще десь ща тиждень другий. Виплати ви отримаєте листом у пошті, чекайте 😊
-
Підкажіть, будь ласка, відкрили картки RBC банку і прийшли такі документи: Declaration of Tax Residence for Individuals - part XVIII and Part XIX of the income Tax act. Пишуть, що треба їм ці заповненні доки вислати протягом 30 днів. Що це і для чого? Бо мені такого не приходило, а тільки чоловікові.
-
Підкажіть, будь ласка, перевірену стоматологічну клініку з оптимальними цінами
-
Побачили військові літаки - перша думка - як шукали інформацію, що це.
-
Привіт, в суботу у мережі було багато публікацій щодо авіашоу Canadian Forces Snowbirds. Не всі новоприбулі українці швидко розібралися, що це було. У декого виникли неприємні спогади і паніка. CTV News Winnipeg збирає такі відгуки. Якщо хочете поділитися (можна без камери і без Вашого імені за потреби), напишіть, будь ласка журналістці Katherine Dow [email protected]. 204 981 61 13. Нам важливо ділитися з медіа тим, що їм цікаво. Тоді вони охоче беруться за теми, які нам важливо висвітлити
-
Дивилася відео на ютубі, як заповнювати і там було пояснення, що при бажанні отримати кошти зразу на карту, а не чеком - потрібно відправити реквізити банківські на іншу адресу, відмінну від документів на виплату. Для тих хто подавав декларацію - їм не потрібно було, у них ця інформація вже є в кабінеті.
-
Вітаю. Можливо хтось із спільноти отримав такий самий лист і може підказати в чому причина. Ми приїхали в травні 2023 року, подали документи на кліматичні виплати в кінці червня 2023. Прочитала в групах, що можна так подати, навіть якщо не подавали декларацію за 2022 рік. Отримала через 2 місяці ось такий лист і не зовсім розумію, що не так і що потрібно зробити))
-
Ріелтори у Манітобі не працюють на пошук житла для ренту . Тільки на купівлю. Шукаєте житло самі , в кожному будинку апартаментів є свій «ріелтор» , хаус менеджер. Якщо треба будинок - то тільки самим шукати , інтернет, фейсбук . Такого типу «вітаю ,хочу таке житло у такому районі за цю ціну, будь ласка знайдіть» тут не існує , є благодійна організація, яка допомагає з пошуком та трошки навчає що та як тут робити всім новоприбулим, називається New journey housing , там запишіться на прийом , та вам допоможуть . Можуть надати телефони деяких хаус менеджерів . Бажаю вам успіхів .