Українська Манітоба
-
Підскажіть, у кого маленькі діти ще не відвідують дитячий садок, де ви гуляєте з ними та як розважаєте? Наприклад, коли температура -20. Окрім, м'яких дитячих спортзалів типу The play pen? Та чи є група тематична для тих у кого маленькі діти у Вінніпезі?
-
Вже давно знижки всюду. Одяг, техніка.
-
Boxing Day Розкажіть, де будуть знижки. Що то за день?
-
чи є спосіб глянути онлайн свої штрафи , чи штрафи по номеру авто??
-
Вибачаюсь, а це коли, не будуть ,їздити?
-
Привіт всім😊 Чи є хтось , хто буде їхати у нд на службу в церкву Св. Ольги та Єлизавети з району Ікеа? Бо чули, що маршрутки не будуть їздити, а хотіли б потрапити на службу☺️
-
Ага, їх рідненьких. Не знаходжу пост, де пропонують рент хати, яка знаходиться в безпечному від наркоманів районі, бо поруч горять ці ліхтарі.😅
-
В кого є контакти щоб піти працювати на оіл ріг чи пайп фітінг?
-
Блогерів з України? Це ж треба
-
Навіть чекайте до середи, бо 26 Boxing Day, а вівторок у багатьох вихідний
-
Десь в групі та у 2-4 місячних блогерів бачив пости про ці ліхтарі фіолетового кольору, типу це добре якщо такий горить біля вашої хати, бо через це світло наркомани не можуть попасти шприцом куди треба.😅 Стало цікаво, загуглив.🤔 А насправді це дефект виробника ламп, який MB Hydro обіцяє усунути.🤷♂️ Висновок: довіряйте перевіреній інформації.😎
-
І щоб дитям в майбутньому було зручно, школа, тихий район, ми то таке, привикнимо.
-
Враховуючи , яка зима холодна і довга, то до вибору житла треба поставиться серйозно
-
Підтвержую Вибирайте уважно, ось я з щілиною в дверях, при такій температурі - холодно І район дивіться
-
3 тижні
-
Так, десь 1200-1300 можна щось найти, якщо добре пошукати. А якщо не шукати то 1500 відразу
-
Ну із всього , що я бачила з грудня, за таку ціну - це все старі будівлі, часто із неприємним запахом. Ще люді жалілися , що в них холодно, бо всюди щілини Можливо весною за цю суму можна було знайти щось хороше Я думаю, щоб знайти щось краще треба піднімати вашу планку ціни Бо за 800 двушка - це хіба що в менших містах
-
1news.com.ua/svit/vodijski-prava-v-kanadi-mozhna-otrymaty-pry-predyavlenni-diyi-mintsyfry.html
-
Реально і за день знайти. Питання якості і вартості. Вчора дивився 2 бедрумну по 800 і будиночок по 900..але старі надто....якщо плануєте довгий час жити, то треба об'їхати мінімум 10 -20 будиночків.
-
Я- 2 місяці.Весь час видавало помилку .
22 Jan 2023, 08:02
8013/238988
7 minutes ago