Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, що таке Tax Assessment і де це знайти? Дякую
-
Я ловлю часом під жд мостом, тут: maps.app.goo.gl/zGDYKnfMNfZy3PRG8?g_st=ic
-
Ні. Є місця за 500 та 600 км звідси - там гарна рибалка.
-
та багато на різний смак. Я звичайно беру такі щоб не тонкі (десь інч завтовшки) і з кепом збоку (стріплойн частіше за всього). Як є знижки то вони десь по 20-25 за кг йдуть. Іноді і тібон недорого є але вони нам дуже до смаку. То напевно від місцевих сторів залежить - у нас в районі як не кооп то точно собіс щось цікаве продають.
-
Є різні місця про які усім відомо. Локпорт, breezy point і так далі. Але є такі рибальські місця які не хочеться видавати :(
-
Що за стейкі? Як називаються, діліться🌞
-
Цікаво. Лишилося знайти куди то треба їхати
-
Дякую я подивлюсь, я відтепер мобільний тож чом би й ні
-
Шановна громадо, маю питання може хтось підкаже 🙃 Маю справи не в Канаді, маю летіти але потрібно взяти неповнолітнього сина із собою, чи потрібен мені якийсь дозвіл від батька, чи так можна летіти?
-
чудово у них там:)) ти знаєш як виглядає сирний або ковбасний відділ любого суперстору/собісу/коопу. Десь рівень АТБ. Я ніколи не жалівся на Вінніпег але з цим тут якось не дуже і може оті 700 сортів можна десь побачити в Квебеку/Онтаріо але не тут. Зато стейки бомба і є в наявності дуже часто в моїх улюблениї кооп/собіс.