Українська Манітоба
-
Цікаво. Лишилося знайти куди то треба їхати
-
І пертусін
-
і рибалка ж якщо цікаво.
-
тепер встигніть поїздити подивитися озера ліси навкруги поки сніг не пішов
-
мої вітання
-
Дякую я подивлюсь, я відтепер мобільний тож чом би й ні
-
Спитав. в калабрії нема але можливо є в deLuca. В них двы локації - одна на портаж а здоровий стор по дорозі на виїзд в сторону Oak Bluff
-
Шановна громадо, маю питання може хтось підкаже 🙃 Маю справи не в Канаді, маю летіти але потрібно взяти неповнолітнього сина із собою, чи потрібен мені якийсь дозвіл від батька, чи так можна летіти?
-
Усе можна купити - лише питання ціни… на сайті чізплейс усе, що можна захотіти)) але цінник в середньому 80 баксів за кіло 😅
-
чудово у них там:)) ти знаєш як виглядає сирний або ковбасний відділ любого суперстору/собісу/коопу. Десь рівень АТБ. Я ніколи не жалівся на Вінніпег але з цим тут якось не дуже і може оті 700 сортів можна десь побачити в Квебеку/Онтаріо але не тут. Зато стейки бомба і є в наявності дуже часто в моїх улюблениї кооп/собіс.
-
У Квебеку виробляється понад 700 видів сирів. В Онтаріо також. Все, включаючи і камамбер. Можна в магазині купити, можна онлайн, можна відразу на сирну фабрику поїхати. Багато квебекських сирів є чи не у кожному магазині у кожній провінції.
-
Орасепт колись смачний був
-
Добре що допомагає. Бажаю швидкого одужання
-
Та то точно. Просто синій якийсь прям противний як на мене. Спиртяка якась непонятна, але та, помагає то й ок :)
-
Я його не люблю. Але він дієвий. Тому можна потерпіти заради одужання 😀
-
Ага, тільки синій взяв. Червоний певно смачніший
-
А від коли ліки смачні 🤔🤭😀
-
Такий ?
-
Та, його і прикупив якраз, дякую. Но шось не дуже смачний 😁
-
Є схожий спрей на Орасепт наш