Українська Манітоба
-
Міст. 17К
-
Доброго підкажіть може хто відправляв посилку з укр Можете сказати орієнтовану вартість відправки комп'ютера з монітором І через який сервіс
-
Дякую за відповідь
-
Може бути випадково (контрольний чек) а може ваше ім'я і/або фамілія співпадає з якимось порушником і щоб переконатись, що це не він запитують про відбитки. Кожен рік з 30-40 волонтерів в нашій організації 2-3 будуть скеровані на здачу відбитків
-
Підкажіть в чому може бути справа? Подався онлайн на крімінал чек,прийшла відповідь що треба робити відбитки пальців. Але всі мої знайомі отримали цей кримінал чек без усяких там відбитків пальців. Шо зі мною не так😵💫?
-
Недавно бачив в сейф он фудс морожені , але там не бачно що у середині упаковки 🧐
-
Продавати не можна ж. Вже давно хтось би на мені озолотився аххаха
-
Я думаю тут є багато людей як зможуть наловити goldeyes та зробити тараньку - не важко
-
Мій чоловік «дуже обожнює рибалку», «особливо»,раків ловити,тепер же від нього не відчеплюся)Вікторія,дякую😂серйозно-дякую,я не знала,що тут взагалі раків можна десь зловити 💙💛🙏🏼
-
Дякую. Насправді наша бабушка мені робить тараньку іноді. Іноді - бо мій мущщіна на рибалки їздить лише щоб підбухнути з друзями, і якщо шось ловить, то це несподіванка для нього самого )) І от тоді бабуся мені фігачить тараньку, якщо це судак або окунь. Корочє, харе нас ото з Іваном зводити, якось розберемось )
-
То замов щось у Ані><
-
Дякую. Пиво друг робить
-
Дівчата,поговорили про раків,давайте згадаємо про тюльку,хамсу,мойву,чехонь …🥲і нащо я про ті раки спитала😂
-
Я коли вже припікає так, що хоч на стіну лізь, збиваю оскомину крабами (або цілого живого в Суперсторі з акваріуму, або заморожені крабові ноги/клешні з ГімліФішМаркету) - то відпускає. А от лобстери як замінник раків мені вабщє, геть на заходять. Якесь солодке мʼясо, лобстерів тільки ото з butter and garlic соусом смачно. А з пивом, щоб солоненьке - ні.
-
А я памʼятаю,як ми на Оріхів до родичів їхали,просто метрів 300,і машин 20 - всі раків продавали,та яких раків - омарів,по 5 грн/кг..
-
Пам'ятаю у нас недалеко від Херсону десь по дорозі за Миколаїв було село Ракове - так там реально всі місцеві біля дороги продавали раків, різних розмірів, і варених і сирих. Ото щастя було коли крізь то місце їхали (У мене досить розмите відчуття недалеко, якщо шо. Десь пару-трійку годин насправді)
-
Нє, то міліпєздрики, то не є нормальні українські раки. Хоча мені тут в Канаді вже й такі б за щастя були б 😢
-
Доброго вечора.хто знає де буде ланцюг єдності в Вінніпезі?
-
А ви можете обмінятися вкусняшками, ти йому смачне пиво а він тобі таранькц
-
Заморожені
22 Jan 2023, 08:02
80342/231938
3 minutes ago