Українська Манітоба
-
А я з Дніпра. У нас там біля Новомосковська плавні, і у мене в телефоні на «гарячих кнопках» були забиті номери кількох браконьєрів (екологічний природний господи, прости мене, грішну чрєвоугодіцу), які по одному дзвінку привозили мені прям додому килограмами живих величезних раків, аааааа 😢😢😢
-
Так, тараньку хоч «не першої свіжості», але більш-менш таку як треба можна надибати в тому магазині, про який ви сказали.
-
Смачні, but you are paying the price
-
А з костко теж несмачні?
-
Lockport
-
З тими стіками вже розвели купу наших🤬
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
@banofbot
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
-
@banofbot
-
Треба твін матрас, поки не припекло шукаю безкоштовно, може хтось має наводку?
-
🔫 @pelepiuknadiaa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Anna, Olena, @iiiooo333, @kajaniero, @Solidprincipless, Олена Молчанова, @YefymH, Oleh Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
De bot
-
/banofbot
-
😂😂😂
-
Я із Запоріжжя,кожне літо син ловив по відру тих раків за день 😭😭😭
-
Взриднемо, я тут сльозами вже 4 поверхи залив(((
-
Дякую,пішла 😭)брала в Добромаркеті тараньку-це я такого слова не знаю,як описати(а от взяла там ліща 12$ за три шт - була здивована хоча б свіжістю,не те,звісно,але хоч так😁
22 Jan 2023, 08:02
80379/231726
3 minutes ago