Українська Манітоба
-
В моїй стоматології говорили, що штраф 70 доларів, якщо не прийти.
-
Тут течія, поплавок не потрібен. Якщо клює то клює)
-
Та я на звичайну і ловлю, але без поплавка, типу спінінг але на кінці грузило і гачок.
-
Ну я живу на Ред рівер і бачу постійно людей з вудками Щось рибалять
-
Я редрівер не рибалив ) принаймні покищо, це фотки і локація Асінебон рівер
-
Це нормальна практика. Саме тому канадці все планують і попереджають за 24 години, якщо не можуть прийти. Дантисти планують свій час, і кожен пропущений візит без попередження - це втрата бізнесу. Взагалі-то, роботодавці без проблем відпускають на appointment, якщо попередити заздалегідь.
-
Привіт друзі! Мене звати Ханна, я професійна вокалістка та педагог з вокалу. Продовжую набирати учнів на індивідуальні уроки з естрадно-джазового вокалу. Маю багаторічний досвід викладання та концертної діяльності! Місце - Steinbach Arts Council. Час - в процесі узгодження. Ціни в приватні повідомлення. Місць лишилося небагато, записуйтесь на прослуховування.
-
Перед бронюванням запису вас мали попередити про умови сплати за неявку. А взагалі це цілком нормальна річ - клініка розраховує на те, що людина прийде, нікого не записує на цей час до цього доктора, тому логічно, що є штраф за те, що людина не приходить.
-
Доброго вечора. Можливо хтось знає. Пропустила візит до стоматолога ( без попередження , через роботу) і сьогодні мені прийшло повідомлення від blue cross , що не оплачено. По ходу за " цей візит" зняло 300 доларів. Я ж повинна оплатити те що не покривається страховкою. Розумію, що моя провина 🙄 хочу дізнатися чи це нормальна практика. Дякую.