Українська Манітоба
-
Українці у Вінклері 💪🇺🇦 Якщо хтось хоче приєднатися до збору, welcome 🤗
-
Доброго дня! Підкажіть ,будь ласка,з чого почати,щоб 18 хлопця оформити до коледжу у Манітобі.Може,хтось мав досвід,є що порадити,щоб отримати якісь льготи по оплаті,куди звертатися.Плануємо у вересні приїхати,довго візу чекали.Дякую!
-
Якщо у вас немає статусу PR, то вам це навчання влетить у копієчку. З ймовірністю 99% ніяких знижок не буде. Хіба що шукайте заклади, які давали безкоштовні місця українцям, але це було ще десь на початку програми, давно вже нічого не чути про це.
-
Щось дуже важкий день. У вас як самопочуття ?
-
Та вже хочется якогось руху з апплікаціями на ПР, кажуть що зараз сезон відпусток.. то цікаво коли хочь щось почнеться
-
Є бук, можна занижувати у біл оф сейл, це буде ок.
-
Отримали візу США досить швидко. Є громадянство та PR: 1. Заповнюєте аплікацію онлайн: travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/forms/ds-160-online-nonimmigrant-visa-application.html 2. Бронюєте інтерв’ю в одному з консульств США в Канаді: ais.usvisa-info.com/en-ca/niv 3. Проходите інтерв’ю та якщо все ок отримуєте візу в паспорті через пару днів.
-
Я була у Паризькому десь років 10 тому - там можна було здохнути в чергах
-
Був в Діснейленді 5 років тому то не такі ж і великі черги )
-
Боюсь уявити які там черги.😅 Возив родичів на лонг вікенд у Торонто, то черги на головні туристичні місця-кілометрові.
-
Там ще не по далеку Діснейленд 😜
-
О, і у мене така сама ціль у майбутньому є, а ще Діснейленд 🙃
-
Дякую🥲
-
Які служби? Є різні нон-профіт організації, які допомагають зрозуміти, які складати резюме та як шукати роботу. Також ці ж організації працюють з багатьма роботодавцями і можна знайти роботу. Однак, ключ до успіху у співпраці з такими організаціями - це бути ініціативним, робити домашні завдання тощо. Просто сидіти і чекати, що знайдуть роботу, - такого в Канаді немає. Ось кілька хороших організацій: manitobastart.com/ www.ofe.ca/ successcentre.ca/ accesemployment.ca/
-
За місяць зробив візу треба просто сайт перевіряти там скідають дні вільні
-
Добрий день, є якісь служби які зможуть допомогти мені з пошуком роботи в Манітобі?
-
Інколи швидше
-
Тоді треба чекати )
-
в мене дуже банальне бажання побачити Universal Studio і Wizarding World of Harry Potter 😅
-
Nexus апрув чекати трохи більше року
22 Jan 2023, 08:02
80479/231573
11 minutes ago