Українська Манітоба
-
думаю, не так багато в Канаді лендлордів, щоб якщо їм заборонили покупати житло (та у подальшому здавати його в аренду), це на щось впливало суттєво
-
та ні. надійні
-
не зрозумів питання, уточніть.
-
та ні. для роботодавців вони меньш надійні
-
Так, але зернятко к зернятку. Студенти більш бажана workforce наскрізь у всесвіті
-
По студентах - це тимчасово, крім того, там є певні критерії, коли студент може працювати понад 20 год
-
www.cbc.ca/news/politics/canada-ban-non-resident-buyers-exemptions-1.6693875
-
Дивно. Скопіюйте лінк та вставте у браузері.
-
то було вже давно, про студентів а в Канаді багато лендлордів тимчасових резидентів?)) багато настільки, щоб вони робили статистику?
-
Можна детальніше про бан? Якщо є посилання то буду вдячний
-
об'їздив і шо в підсумку з тих двадцяти?
-
З арендою буде ще гірше: - з січня починає діяти 2 річний бан на придбання нерухомості тимчасовими резидентами та іноземцями - Канада збільшить кількість мігрантів З роботою доречі також цікаво: - Канада вирішила дозволити працювати full-time іноземним студентам - Канада вирішила видавати work permit супутникам (spouse, children) temporary foreign workers
-
Не відкриває
-
У вас вибрано return. Якщо в один кінець, то дорожче
-
Дивно, бо мені 405
-
не переживайте,не пропадете
-
Поспішайте, скидка на односпальні апартменти в новозбудованому будинку за $1100.00, що дешевше як студіо. PS. Вся інформація на сайті по лінку. www.crossingsatrefinerydistrict.ca/
-
максимально переживаю, бо в мене через 2 тижні +- кінець готелю, а як раз тиждень до і тиждень після нового року я так розумію може бути важко
-
З житлом жах, вже напевно, квартир 20 об'їздив за неділю ..і більше 100 обзвонив, і смс написав. Зараз до середи вихідні, ніхто не працює.
-
шукаю кімнату, може хтось здає чи теж кушає житло – пишіть в лс) Вінніпег пс: також шукаю роботу
22 Jan 2023, 08:02
8074/237119
about 2 hours ago