Українська Манітоба
-
Учасники групи забанили))) Адмін сварився тут за це❤️ Адміни золотко)
-
Так, я 7 днів сиділа в мовчанці, бо поскаржились тут на те Шо я борщ запропонувала )
-
Підскажіть де у Вінніпезі великий вибір мерчендайзу на тему покемонів, карти в тому числі.
-
Терміново потрібен робітник на ферму, в Oak Point. Робота на полях, з тваринами. Взимку- комерційна риболовля. Житло, авто надається безкоштовно. $15-25. Дружина може також працювати, допомога в прибиранні, догляд за дітьми Потрібен тракторист, з досвідом управління с/г технікою в містечку Ste Rose du Lac, MB. $21 на годину, фулл тайм. Надається безкоштовно окрема кімната та авто. Не підходить для сімейних. Потрібне водійське посвідчення, базова англійська. Також потрібні кузовщики, с досвідом, базовою англійською. Старт $18-24(переглядається через 3 місяці). Потрібне водійське посвідчення. Winnipeg Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
-
Нічого собі, я і не знала, що так можна. Мене теж одного разу тут забанили незрозуміло за що, причому одразу в двох групах, хоча я етична бусінка, але там телеграм конкретно написав: на вас поскаржились і адміни погодились зі скаргою. І я така: ну ок) а виявляється, бан може бути і в обхід адмінів.