Українська Манітоба
-
центр наразі працює лише як фудбанк, по суботах
-
Напевно, 40% від комунальних будинку. Лічильників же окремо на бейсмент нема.
-
Вітаю Підкажить будь ласка Постійно бачу подібне трактування. Це слід сприймати як 1500 щомісяця + ще 600 за комунальні, теж щомісяця?! Тобто фіксовано 600 щомісяця на комунальні?! Дякую.
-
Ага Це вже здається зрозумілішим Дякую. А ще питаннячко. Якщо ти нічого не псуєш, все охайно як і було, сек'юріті депозіт дійсно повертають чи варто просто забути про нього?
-
Я досвіду такого не маю, але гадаю, проблем бути не повинно. Може хтось в чаті розкаже про свій досвід.
-
Перший раз бачу таке, бо комунальні згідно з лічильником зазвичай.
-
Тобто, до закінчення страйку до них немає сенсу їхати, жодних послуг вони не надають під час страйку? Хотіли дружині зробити ID картку.
-
Автопак у будь-якому брокерстві
-
повинні повернути.. після move out inspection якщо не буде зауважень... даже ще % (копійки зверху) можуть повернути додатковий, бо ж вони користувалися вашим депозитом
-
Хто шукає роботу -об'ява з контактами
-
Підскажіть будьласка де можно купити цигарки по 5$
-
Ось такой типу французський . В мене особисто неприємний досвід, мені не сподобався сервіс , та страву мою зіпсували , горіле принесли . Атмосфера там якась є, але не вау шік , дорогобогато. Ціни десь 20 за страву.
-
maps.app.goo.gl/SbPnkLp59kcjMhvj6?g_st=it
-
Game stop (їх багато) , Costco , pylon (polo park) . У супермаркетах продають печиво з покемонами , у китайських супермаркетах є сода у жб з покемонами . Ну і ніхто не відміняв амазон, або Тему (дешевше) .
-
Дешевше на 20$ не бачив . А звідки така інфа ?
-
Ну там типу красиво , по меркам вініпегу . Біля річки, промінад. Меню дійсно цікаве , є фьюжен навіть якийсь .
-
Доброго дня друзі . Хочу вас познайомити з нашою продукцією. Як що дозволити t.me/+Y82TIRB7GZA5N2Vi
-
maps.app.goo.gl/cc3dvCzdBnQuNWaX9
-
50 за блок вірніше
-
Індіанські неліцензовані папіроси по пʼять продають
22 Jan 2023, 08:02
80932/238941
4 minutes ago