Українська Манітоба
-
MPI strike and hail claim procedure update The process to handle your estimate has now changed due to the MPIC strike. you need to contact an accredited collision repair shop to get your estimate done. after you have your estimate, contact a PDR shop of your choice to book your vehicle in for repair.
-
Давайте Аня я розповім Вам історію. 24/02/2022 року Росія напала на Україну, далі відбулись жахливі речі. Саме язиком катували людей. Давайте приклад: подключите этого хохла к розетке! До 24/02/2022 моя сім'я розмовляла виключно російською, правда я ніколи не розумів чому? Народився я в Тернополі. З людьми потрібно розмовляти, я не маю на меті зробити вам боляче. МОВА МАЄ ЗНАЧЕННЯ!
-
У нас є правила про комунікацію виключно українською та англійською. Незрозуміло, з якої причини ви починаєте дискусію? Правила в цій групі не порушили. Якщо у вас є питання до якоїсь іншої групи (поняття не маю про інші групи), можете там започаткувати дискусію.
-
Доброго вечора . Здаю в саблет 1-бедрум квартиру. Адреса 611 Джеферсон. З 1 жовтня 2023. Можна з тваринами. Перегляд можливий за домовленістю у зручний час. Оплата1160+світло. Дуже затишний район. Зупинка автобуса поруч з будинком. При потребі є парковка за додаткову плату. Всі питання в приват. Я переїжаю в даному будинку в 2-бедрумну квартиру.