Українська Манітоба
-
Звірте номер рахунку на войд чеці з тим що у вас в моб додатку. Можливо у войд чеці зробили помилку, і вписали не ваш номер рахунку. Коли перевипускають картку , номер рахунку не змінюється, це 100%
-
Ми теж живемо в Сент віталі. Сину 6 років, англійської не знав взагалі. Спочатку вчитель контактувала із ним через гугл перекладач, але потім він почав частково розуміти англійську. Також для нього проводили окремі індивідуальні заняття з англійської (приїжджала україномовна вчителька із іншої школи)
-
В нашій школі немає такого
-
Тому що діти бувають різні і моїй дитині це потрібно, тому і написала
-
Я теж не маю довіри до подібних гастролерів. Але можна донатити у відомі фонди чи наприму в бригади. Стверджувати, що всі крадуть і тому нікуди не донатити - свідома брехня. Більшість дронів і автівок закуповуються на пожертви.
-
Доброго дня! Шукаю викладача англійської офлайн у Вініпезі для дитини 7 років, район Сент Вітал. Відгукніться в особисті🙏
-
З пр під 5% перший внесок Без пр від 10$. Але я не знаю про який будинок ви думаете але щось схоже на будинок на сьогодні коштує десь 350.000$ і з усіма проперті таксами,страховками життя вас та вашої дружини,страховка будинку,ленд трансфер такс,комуналка буде вам коштувати мінімум 3000$ в місяць це якщо ви % зафіксуйте на 3 роки
-
він вже є в мережі? хочу подивитись Я ось до 5 ранку 24 лютого жив нормально, 13го відмітив день народження, 23 сходив на обєкт встановив сигналізацію, посміялись з братом, що тільки кончений в 21шому сторіччі може почати війну, і я мотивував все це тим що весь світ може зробити ізоляцію і жодна економіка не витримає. А провинувся 24го в 5 ранку від вибухів. А ми з Харкова, і те що бачив я за рік пілся початку повномаштабноі війни - краще б не бачив.