Українська Манітоба
-
В нашій школі немає такого
-
Тому що діти бувають різні і моїй дитині це потрібно, тому і написала
-
Я теж не маю довіри до подібних гастролерів. Але можна донатити у відомі фонди чи наприму в бригади. Стверджувати, що всі крадуть і тому нікуди не донатити - свідома брехня. Більшість дронів і автівок закуповуються на пожертви.
-
Доброго дня! Шукаю викладача англійської офлайн у Вініпезі для дитини 7 років, район Сент Вітал. Відгукніться в особисті🙏
-
З пр під 5% перший внесок Без пр від 10$. Але я не знаю про який будинок ви думаете але щось схоже на будинок на сьогодні коштує десь 350.000$ і з усіма проперті таксами,страховками життя вас та вашої дружини,страховка будинку,ленд трансфер такс,комуналка буде вам коштувати мінімум 3000$ в місяць це якщо ви % зафіксуйте на 3 роки
-
він вже є в мережі? хочу подивитись Я ось до 5 ранку 24 лютого жив нормально, 13го відмітив день народження, 23 сходив на обєкт встановив сигналізацію, посміялись з братом, що тільки кончений в 21шому сторіччі може почати війну, і я мотивував все це тим що весь світ може зробити ізоляцію і жодна економіка не витримає. А провинувся 24го в 5 ранку від вибухів. А ми з Харкова, і те що бачив я за рік пілся початку повномаштабноі війни - краще б не бачив.
-
Ірина Курман дякую за підтримку. Фільм виправдовує росіян, не було блокади, не було геноциду, був виїзд з міста, зелені коридори і навіть ОБСЄ!, мама боїться чого завгодно, а не того що їх живцем завалить від авіаударів в непристосованому підвалі… Ірина, прохання поставити в пості хештег #Юрик. Цим флеш-мобом ми вимагаємо закрити фільм для прокату в будь якій країні. Ну може росія із задоволенням покаже цей фільм у себе. Бо ми самі фільмом #Юрик підтверджуємо їх брехню. Маріупольці обурені та їм болить від цього «шедевра» не те слово. Natalya Dedova детальний опис фільма, окрім брехні про блокаду, про Маріуполь ще й повний список низкосортних кліше недоречних в контексті фільму.
-
Ірина Курман Анатолій Миколайович Дебелко. Відгук моєї дружини про фільм "Юрчик"... Мене звуть Алія. Я онука, донька, сестра та тітка виживших в Маріуполі навесні 2022 року. Вчора подивилася цей "шедевр" в якому немає навіть краплі правди про те пекло, що там було. Це навіть не "ляпи", це свідоме перекручування реальності. Яка евакуація від OБСЕ? Вони чухнули з міста в перші же дні. Які "зелені коридори"? Їх не було взагалі! Люди, в кого ще вціліли авто, вибиралися на свій страх і ризик. Які сповіщення? Зв'язку, світла, опалення, газу та води не було вже з перших днів березня. Які могли бути дзвінки до Естонії? Цей фільм можна просто по кадрах розбирати і в кожному суцільна брехня. Моя мама з бабушкой жили по вул. Азовстальська, 9. В підвалі звичайної "хрущовки" п'ятиповерхівки майже півтора місяця жило 70 людей. 70!!! Свічки економили, воду та їжу добували з ризиком для життя. Трупи виносили і просто складали на вулиці. 14 квітня до їх підвалу прийшли кадиривці і вигнали всіх на вулицю, а самі пішли грабувати вцілілі квартири. Моя 63-річна мама тягнула на інвалідному візку неходячу 83-річну бабцю до Виноградного пішки!!! Звідти вже їх дирівці перевезли до фільтраціонного табору в Старобєшево. Сестра з чоловіком та двома неповнолітніми дітьми на початку березня була в Кіровському районі Маріуполя. Це район з іншого боку Азовсталі. В них вже не було машини. Вони вибрались з Маріуполя 15 березня, як це відбувалося з двома нажаханими, голодними, неповнолітніми дітьми, треба писати окремий пост. Але дякувати Богу і добрим людям їм вдалося дістатися до Бердянська. А потім до Німеччини. І ми з сестрою ще довгий місяц не знали, що з мамою, як і вона нічого не знала про нас. Люди були покинуті владою і міжнародними організаціями напризволяще! Якщо наше суспільство ще не готове до правди, краще взагалі нічого не знімати. Прошу, ім'ям виживших і тих, хто залишився там назавжди, не дивиться цей фільм!