Українська Манітоба
-
Так авжеш я це розумію
-
Без мови немає вакансій я так зрозумів
-
Мені просто потрібна практика
-
Рівень у мене не дуже високий нажаль але багато чого розумію
-
Я закінчив на молодшого Медбрата.
-
Бо дуже хвилююсь.
-
Шанси є знайти за місяць роботу ?
-
Доброго дня, я скоро прилітаю в Winnipeg і мені цікаво чи є робота в цьому місті бо дуже хочу знайти коли приїду і скильки часу так треба чекати на пітвердження роботи.
-
"Моя хата з краю"
-
Чую подібні месседжи від людей, які нічого ні разу не донатили. Менти, корупція, розкрадання і т.д. Виглядає як виправдання себе ж.
-
RBC 2 тис
-
Вітаю друзі. Порадьте будь ласка у якому банку у Вінніпезі дають кредитні картки з лімітом 1500-2500 для тих хто тільки приїхав по cuaet.
-
Ну а як ти думав ?! Бабосікі тре заробляти! Ти шо не підеш!? Ти його дітей обділиш!? Це так само як і зі всіма…. Не тільки з цим клоуном. В шоу бізнесі якщо що то всі клоуни. Тільки тупа людина подумає що хтось їздить по світу і збирає кошти на ЗСУ. Сміхота….Це те ж саме (наболіло, вибачте) є знайомі мєнти. В інсті час від часу бачу просьби і плач що треба зібрати там десь 100к на якусь плюшку…..бляяяя😳 півтори людини (тобто мєнта) ісвся сумамв місяць зібрана. А вони клянчять. Так і тут …. Я вже нікому не вірю.
-
Я хз, я мав чатр прийшов сказав шо за хуйня я не буду платити 60 доларів за 8гб Давай шось інше Продавець порекомендував мені fido Я сказав шо ок Зняло десь 100+ дол за перший місяць Потім 45 як і домовились Я не платив цей місяць за інтернет бо не мав грошей, вони мені так надали послуги, я пообіцяв заплатити пізніше і заплатив недавно Так шо fido хороший оператор, 50 дол не великі гроші в канаді