Українська Манітоба
-
Доброго дня! Хотіла відкрити рахунок в CIBC, але там великі черги, тому записалась в Scotiabank. Але по умовах все-таки подобається CIBC (безкоштовне обслуговування 2 роки та інше). Чи можу я відкрити акаунт в Scotiabank на кілька місяців, а потім його закрити?
-
Кредитні карти як правило можна відкрити в: 1. Бізнесах/магазинах - наприклад Canadian Tire, Walmart, Air Canada, Rogers ... 2. Реальні банки та кредитні союзи (RBC, TD, BMO, CIBC....). Вони скоріш за все можуть потребувати мати рахунок в цьому банку 3. Віртуальні банки та фінансові організації ( наприклад simplii, tangerine, capital one...) Деякі з них можуть потребувати мати рахунок, деякі - ні. Погугліть щось таке - best Canadian credit cards in 2023
-
Ні не треба
-
Ну і також кредитний рейтинг буває важливим, коли ваша робота вимагає перевірки вашої кредитної історії. Це часто є обов'язковою вимогою для роботи з фінансовими установами, урядовими організаціями тощо. Навіть якщо ви незалежний ІТ-консультант, який працює на банк, то в 99% банк захоче перевірити вас.
-
Дякую за відповідь, на власному досвіді бачу що один з банків рік тому при відкритті робив hard inquiry, але це не впливало ніяк, він навіть зростав по трохи. А ось нещодавно скористався овердрафтом на дебітовій картці хоча він взагалі відключений у мене і гроші одразу повернулись, і комісію за нього теж повернули так як перший раз в цьому році, а от рейтинг в борове впав після цього з 742 до 717. Одночасно я хотів би відкрити інший рахунок то мабудь ще впаде. В планах брати іпотеку от і цікаво чи то впливає
-
Якщо ви у Fair, Good, Very Good, Excellent - це не має жодного значення взагалі. Я мав 715 чи 720, коли отримав іпотеку під супер низькі відсотки. Потім рейтинг виріс на сходинку вище, запитав брокера, чи варто перерахувати, а він каже, що після 690 не буде змін ніяких. От і все. Важливо не тільки рейтинг, а також, що там всередині. Головне не мати протермінованих платежів - це дуже важливо, якщо навіть подаєтесь на оренду квартири. Ну і загальна заборгованість за усіма кредитами також дуже важливо. Старайтеся зменшувати, щоб було до 30-50%, якщо вже залізли в борги.