Українська Манітоба
-
Також зважте, що немає жодної різниці, чи у вас рейтинг 730 чи 850. Банк не дає знижок на відсотки по кредиту за хороший рейтинг. Я це знаю по собі. Крім власного задоволення, що у вас 830 чи 850, це нічого не приносить. Більше того, коли немає боргів, то кредитний рейтинг починає падати. Тобто треба користуватися кредитками, закривати тільки стейтменти і т.д. Для іпотеки важливо мати мінімум 690 по рейтингу Equifax (Borrowell)
-
Може, але некритично. Відкриття нових рахунків має низьку вагу у вашому кредитному рейтингу. Рейтинг швидко відновиться. Взагалі-то, я б радив не заморочуватись кредитним рейтингом перший рік взагалі. Зареєструйтесь у Borrowell, а також через банк ваш - і слідуйте за кредитним рейтингом, але не переймайтесь дуже. Головне - платіть вчасно хоч мінімальні суми по кредитці і старайтеся не залазити дуже в борги. Якщо залізли вже, не можете повністю все заплатити, то платіть трохи більше, ніж необхідний мінімум і кредитний рейтинг буде поволі рости.
-
Серед них є такі, що несуть українську культуру і відносяться до неї набагато краще аніж усі, хто прилетів за останні роки разом узяті.
-
Дуже багато розмовляють мовою, дехто навіть дуже добре. Знаю кількох таких особисто. Багато новоприбулих українців не розмовляє українською зі своїми і навіть не хоче пробувати.