Українська Манітоба
-
Це безкоштовно? 🔥 варто чекати
-
Я згодна всі сто. Повним сім'ям не варто скаржитися. Я сама з дітьми, і важкувато, але можна тягнути. Бажаю всім натхнення 🙏
-
Ми тут справді кайфуємо. Не дивлячись на те що відносно по професії працюю, а чоловік наразі меньше ніж в Україні заробляє бо з топ менеджменту пішов на звичайну роботу, але це все тимчасово. Що до бізнесу то я знаю, але важкувато по 8 годин працювати і про бізнес думати😏 скоріше як раз думати час є, а от робити вже якось трохи нема;) але то все з часом. Мені подобається life work balance. Я багато чому вчуся, мені цікаво бачити як тут компанії працюють. Вдома я багато років фрілансила, а тут працюю наче в офісі а наче і не зовсім, то цікаво бачити як все працює. Це новий досвід, а це завжди непогано.
-
То нема що слухати. Найкраще прийти на івент, поспілкуватися із людьми, з'їсти снеки та випити дрінк (включено у тих $15). То буде у більшості часу неформальне спілкування, можна розпитати про початок кар'єри, якісь тіпси тощо. На івенту будуть люди, які тільки почали працювати або планують, і також уже профі, які заробляють $200К+ на рік
-
І я послухаю, бо теж поки що цікавлюсь напрямком😇