Українська Манітоба
-
То нема що слухати. Найкраще прийти на івент, поспілкуватися із людьми, з'їсти снеки та випити дрінк (включено у тих $15). То буде у більшості часу неформальне спілкування, можна розпитати про початок кар'єри, якісь тіпси тощо. На івенту будуть люди, які тільки почали працювати або планують, і також уже профі, які заробляють $200К+ на рік
-
І я послухаю, бо теж поки що цікавлюсь напрямком😇
-
Цей івент тільки для тих, хто вже проджект менеджер? Чи можна і варто його відвідати людині, яка тільки цікавиться цим напрямком?
-
Я не знаю, рідко сюди захожу, але завжди дивує кількість негативу. В нас з чоловіком зарплати 20 і 21 долар на годину, ми нормально живемо, так, в нас одна машина, але син навчається в приватній школі за яку ми платимо, ми ходимо в ресторани, їздили майже щотижня кудись на озера і ще якось відкладати виходить. Так тут дивно, у центрі є дуже прикольні місця, але дивних людей забагато, але тут можна нормально жити, і насолоджуватись життям. Нідеинемає ідеальних місць, але наше щастя тільки в нашій голові;) а бізнес можливостей тут багато, от лише то резиденство отримати і можна відкривати😏