Українська Манітоба
-
Я не знаю, рідко сюди захожу, але завжди дивує кількість негативу. В нас з чоловіком зарплати 20 і 21 долар на годину, ми нормально живемо, так, в нас одна машина, але син навчається в приватній школі за яку ми платимо, ми ходимо в ресторани, їздили майже щотижня кудись на озера і ще якось відкладати виходить. Так тут дивно, у центрі є дуже прикольні місця, але дивних людей забагато, але тут можна нормально жити, і насолоджуватись життям. Нідеинемає ідеальних місць, але наше щастя тільки в нашій голові;) а бізнес можливостей тут багато, от лише то резиденство отримати і можна відкривати😏
-
а освіта та медицина такі самі послуги. До речі є багато маркерів в тому ч і податки, Канада це точно не про капіталізм і вільний ринок . Такої кількості регулювань Туркменія заздрить
-
Ну звісно від предмету залежить. Мама буда географом, не дуже престижно для підроблянь. Так зараз вона нічого, живе, ремонти робить. Але пенсія плакати можна, вона і проплакала у свої 60 і сказала що буде працювати прки не помре. Ну якось так.
-
Народ, хто тут не перший рік ? Скажіть для тих хто хоче хеловін як у фільмах, але щоб не вбили , чи є якийсь двіж ? Чув від місцевих що на хеловін краще не тусоватися ніде у центрі , тому що більше випадків нападів , але я туди ні ногою у будь який час 😂 хто що знає ? Є сенс купувати костюм ? 🌚💅
-
так навіщо взагалі дискутувати якщо для вас єдиний шлях пізнання це власний досвід. Тобто якщо ви не жили у пів. Кореї то і розмовляти нема про що, так?