Українська Манітоба
-
Do Canadian universities make profit? Despite closures, travel restrictions and reduced ancillary services spurred by COVID-19, Canadian universities saw record-high surplus revenues of $7.3 billion in 2020-21. According to a recent report from Statistics Canada, that's the largest windfall since the agency started collecting such data two decades ago.
-
хто платить вчителям та викладачам? будь яка зп яка не є результатом праці на вільному ринку дотація. Універи теж датуються з бюджету
-
Викладачі із завищеними зарплатами? Це про що цікаво? Можете навести приклад конкретний? А ну і про бюджет також напишіть, бо ж університети тут не фінансуються через казначейство, а є окремими незалежними установами, які заробляють гроші. Так, є державні гранти різні на дослідження, однак, це не українське фінансування навчальних закладів. Чи ви про школи, може?
-
Спробуйте зайти на сайт в неділю Рівно 19 година за Вінніпегом( точніше 18.59) Мені пощастило зловити слот до Торонто саме в неділю) А попередні рази було так само, як і у вас Правда пробувала записатися до Едмонтону, теж вискакувало, що щось пішло не так Хай щастить 🍀
-
викладачі з завищеними зп, що датуються з бюджету
-
-
Доброго дня. А є тут ті, хто подавався на паспорт в травні консулу в Вінніпезі і вже його отримав?
-
Тоді не знаю
-
Ми перше робили візу в новий паспорт, а потім ВП.
-
Доброго вечора! Шукаю поради! Отримав ВП до дії паспорта, зробив новий паспорт. Зараз хочу подовжити дію ВП, в аплікаціі який паспорт вказувати як основний? Той що з візаю алє термін дії скоро закінчиться, чи новий паспорт без візи! Буду вдячний за пораду!