Українська Манітоба
-
Робіть новий ворк перміт на основі нового паспорту. Віза вам буде потрібна тільки на той випадок, коли ви будете повертатись до Канади після подорожі.
-
🙏 дякую
-
Доброго дня. А є тут ті, хто подавався на паспорт в травні консулу в Вінніпезі і вже його отримав?
-
Нам сказали що віза треба буде для подорожей якщо не плануємо їхати за межі Канади то можна поки що обійтися , мати обов’язково ВП
-
Ми робили ВП без візи у вініпезі на новий паспорт так як термін паспорта і візи закінчився
-
Тоді не знаю
-
А якщо вже не можна подаватись на КУАЄТ
-
Ми перше робили візу в новий паспорт, а потім ВП.
-
Доброго вечора! Шукаю поради! Отримав ВП до дії паспорта, зробив новий паспорт. Зараз хочу подовжити дію ВП, в аплікаціі який паспорт вказувати як основний? Той що з візаю алє термін дії скоро закінчиться, чи новий паспорт без візи! Буду вдячний за пораду!
-
Доброго вечора,потрібно українського механіка ,Для проходження техогляду на авто,дякую
-
#робота Quality Assurance Analyst in Winnipeg apply.workable.com/civica-uk-ltd-1/j/9720A18AAE/
-
Там же зараз hurricane, тому і ціна така. Навіть не кажучи що взагалі не скзон
-
Буде обов'язково. Зараз трохи зайнятий своїми технічними сертифікаціями.
-
Xiaomi топ👍
-
Хоча в мене як раз Xiaomi 😄
-
Дякую за відповідь. Дали надію)) спробую ще з телефона чоловіка
-
В мене з яблука було те ж саме,вдалося через xiaomi чоловіка)можливо,це не є проблема яблука,але через його телефон декілька разів вдалося записатися🤷♀️
-
Шановні! Може тут є it специ. Може щось порадите? Я вже і печеньки чистила, і в режимі інкогніто заходила, і з телефона, і з комп'ютера, і з різних браузерів. Знову для багатьох хвора тема: слоти на паспорти. В мене виходить рівно о 19 спіймати дату і час. Але далі та ж сама фігня:
-
Де там 4 пересадки 🙈🤔 По друге 5000 CAD вже не 7000 CAD 😉
-
Для прикладу WAW-CDG-YUL-YWG, купівля за 10 днів до вильоту люди летіли у серпні бізнесом за 1625 CAD. Назад були різні варіанти, економ від 625 CAD до 1625 CAD в тому ж бізнесі. Тобто мова про те, що хто хоче економити знаходить.
22 Jan 2023, 08:02
81384/239993
8 minutes ago