Українська Манітоба
-
Ендопротез?
-
Мій батько пенсіонер мав ці гроші, в 82 роки пішов на пенсію працював з 14
-
Робили якось мамі чоловіка операцію на шийці бедра, платили по суті тільки за сам імплант, десь близько 2к доларів.
-
Знайдіть пенсіонера в Україні, якому треба терміново робити операцію на серці, і який має 4000 євро ))) Ох, ці казкарі.
-
В Польщі батьку стент за 4000 евро два року тому робив, а порушувати закони це ваш вибір
-
вам там не зроблять операцію на серце. Закон порушує лікар, який вимагає у пенсіонерів хабар. А пенсіонер, який не має грошей лишається перед вибором, або платити гроші або вмирати
-
Ваш вибір порушувати закон, я завжди ходив по приватних клініках без хабарів
-
Два роки тому платив лікареві в Україні за операцію родичу. Тому не розказуйте казок. Пластика - це таке. Серйозні хвороби і операції не роблять у приватних лікарнях
-
Який лікар державної клініки??? Ви давно в Україні були, не пишіть дичі. Клініка пластичної хірургії і приватна клініка побудована бізнесменами(айтішніком і будівельною компанією) як др державних лікарів і корупції відноситься?
-
Бізнес процвітає. Кожен лікар відділення державної лікарні відкриває свою приватну клініку, щоб направити туди пацієнтів. Бізнес і корупція пов"язані дуже добре. Плюс виписують фуфломіцини направо і наліво.
-
Це все дуже індивідуально. Комусь три місяці достатньо, комусь і через 10 років буде незрозуміло де він і навіщо. Тут не в країні справа, а в людині і її бажаннях
-
На те, щоб побачити і відчути різницю і стати на ноги треба кілька років. Часто за 1-2 роки люди тільки-тільки починають розуміти, куди їм рухатись в Канаді.
-
Взимку робила те саме УЗД жіноче, то у мене був запис на через 2 тижні
-
І ти порадь свого :3
-
Поділись лікарем)
-
В Україні в Запоріжжі незважаючи на постійні обстріли відкривають нові клініки. Велкам без черг)
-
Ні, це не так. Абсолютно нормально йдуть виплати через direct deposit від податкової для новоприбулих українців.
-
Так, безкоштовна. Відкрию вам секрет, у США у платні клініки також є черги на місяці ))) Зрештою, українцям зараз відкритий цілий світ. З майже 200 країн, може, якась і підійде, якщо Канада не підійшла
-
Дякую , вам 🙌
-
Я на початку травня відіслала документи, на себе і на маму, окремими конвертами. Мені на початку липня прийшов чек. По мамі такий лист як у вас, що документи знищено і більше нічого. Всё робила теж по інструкції. Може наступного кварталу вишлють.
22 Jan 2023, 08:02
81455/240256
43 minutes ago