Українська Манітоба
-
У мене кешбек автоматично пішов на погашення стейтменту кредитки. Можливо і у вас так. Можете подивитись у транзакціях на кредитному рахунку
-
Оффтоп
-
То ж так і є)
-
Мені після -37, зараз вже й тепло 😅
-
Судячи з прогнозу на місяць холодніше ніж було/є до кінця січня не буде
-
Після -20 мені вже однаково чи більше чи ні 😁
-
Зараз та сама холодна зима, якою всіх страшили? Чи буде ще холодніше?
-
Так, я отримав права буквально пів року тому, на 2 роки, тимчасові, прийшов в МРІ та обміняв за 30 хвилин на канадські, чекаю на пластик зараз
-
А можна отпимати права в Україні і потім обміняти їх тут?
-
Ні, тільки клас 5 - легкові авто
-
люди таке питання. обмін прав пр "ДІЇ" , на трак це роширюється чи ні?
-
Ні, не безкоштовно. $250 кажись. Але може покриватися бенефітами від вашого працедавця (не завжди, але дуже часто це входить в бенефіти)
-
Підкажить будь ласка виклик швидкої безкоштовно у Вінніпег?
-
Зателефонуйте
-
А хтось в курсі може , УНО працює сьогодні з 10 до 16 чи з 13 до 16? Бо щось різна інформація у фейсбук у них )
-
В мені вже немає стільки води 😣 з 7го грудня випили вже стільки 😂 Шо чим вже їх точити
-
Дякую
-
Дякую🙏
-
плюс повернення на українську картку може зайняти кілька днів.
-
А ще раджу дійсно спробувати порахувати все з олівцем До першої їх транзакції, це якщо ви десь ще платили цією карткою Бо в мене один раз теж зняли декілька разів, я написала в підтримку, а мені у відповідь - ця сума вже повернута. І нема ,,повернення,, у листі транзакцій. Я перерахувала все що витрачала від цього випадку записуючи у блокнот з калькулятором у руці і дійсно гроші повернулися , без будь якого оповіщення. Було не очевидно , що вони повернулися, бо за цей день у мене було ще багато покупок. І так на тій трвнзакції що повернули був і номер, і залишок вказувало і нічого не передвіщало що гроші у мене вже 😂
22 Jan 2023, 08:02
8147/234904
14 minutes ago