Українська Манітоба
-
Ну я ще робила рентген, але в іншій клініці за таке ж саме я заплатила 50 доларів ( і там, і там зі страховкою).
-
Народ, хто там умний ? Я зробив на клаймат все , відправив два конверта , один на cra чи кудись там , другий на цей дірект депозит , все збс . Отримав це письмо , дві години розмовляли по тому телефону . Сказала нічого зробити не можуть, ніякого дірект діпозіту мені не світить . Тому що в них нема ніякої інформації
-
Група для усіх кого цікавить професія учителя в Манітобі: t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
Не знаю, хто що пише, сервіс жахливий був. Медсестра скаржилася на те, що так багато людей сидять і чекають, а на самому прийомі атмосфера була дуже нервова. За консультацію і рецепт взяли 250 доларів
-
Бо «Електронна черга МЗС» це найбільш глючна штука. Гірше неї лише додаток «ДРУГ МЗС» та «Чат Бот МЗС в Телеграм».😅 Як варіант напишіть листа зі скрінами про «Упс, щось пішло не так» до Управління цифрової трансформації [email protected] В копію обрану вами дип.установу. Не завіряю, що це панацея, але якщо помилка на постійній основі, то мають допомогти.