Українська Манітоба
-
Можливо, але випадки бувають різні . За що купила, за то й продала. Зараз пошукаю чи є запис цього стріму
-
Що за?))))
-
І якщо будинки зростають у вартості, то квартира може бути продана навіть дешевше ніж ви придбали.
-
Це ж дивно порівнювати. Вразовуючи скільки за голину тут отримає лбдина і скільки в українв. Ясно що дешевше вдома
-
З приводу купівлі квартири у Вінніпегу, нещодавно дивилася стрім з ріелтором. Так ось він розповідав, що квартира у власності тут, це не те що в нас . Якщо ви купуєте квартиру, то ви стаєте акціонером , і якщо компанія вирішила наприклад будувати басейн, чи робити ремонт, і її підтримала більшість акціонерів, то всі власники повинні, саме повинні, сплатити свою долю.
-
Ну банальний приклад . Ми в зйомній квартирі тут поцарапали стелю коли заносили диван, мені заштукатурив українець тут за 100$ У львові я заляпана стіну, мері перемалював стіну майстер за 50$)))
-
Ми заквнчили ремонт у львові три місяці тому. Я щось сумніваюсь що тут дешевше і сумніваюсь зто тут якісніше. Людська праця всетаки в Україні дешевша ніж тут , це сто відсотків
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна якось подивитися курс валют банку CIBC онлайн?
-
Якість ремонту у Львові буде на голову вище ніж тут, у 90% випадків. Звичайно, якщо ви наймаєте нормальну компанію, а не два вуйка, які день працюють, а два пʼють. Принаймі з того, що я особисто зустрічав. А про тарганів і інших друзів, які тут в кожному другому домі я взагалі мовчу. P.S : мова не про центр міста, де 90% будинків в аварійному стані з своїм зоопарком.