Українська Манітоба
-
Так, але інша сторона має потертості на бампері. І це моя вина
-
Як у вас нема пошкодження чи збитку, то не обов'язково повідомляти. Якщо ви нікого не вдарили, не завдали шкоду іншим, то ваш інцидент - це ваша власна справа. Можете і не повідомляти навіть якщо є шкода вашому авто, якщо не хочете відшкодування. Якщо ж ви завдали шкоду комусь, то та особа самостійно відкриє клейм і подасть ваші дані. Якщо ви винуваті у аварії, не оспорюєте свою вину, то третя особа все вирішить з МРІ самостійно
-
Усім привіт. Може хтось є в групі, хто працює в MPI? Ще в суботу ввечері потрапила в невелику аварію. У мене пошкоджень немає, є невелика потертості з іншого боку. Не можу відкрити клейм через страйк. На сайті є написано звертатися в авторизовані майстерні для оцінки збитку. Але в мене його немає. Коротше вже вся змучилася, розумію що я повинна повідомити просто про інцидент, але не можу ніяк. Реально потрібно чекати закінчення страйку? Нічого не буде що не повідомила вчасно? І знову ж таки який цей термін?
-
Доброго дня. Може хто знає. Планую приїзд до Виннипега в середині Вересня. У кінці 2022 обміняв свої права на турецькі (при обміні укараїнскі вилучили) для роботи. Через декілька місяців вирішили податися на CUAET. Перевірив Дію права зникли. Написав листа до МВС - отримав відповідь до треба повернуться до країни щоб обміняти права на українські. Як вважаєте Чи можна обміняти турецькі посвідчення в MPI з рожрахунком отриманного листа від МВС? Також маю від МВС та страхової підтвердження стажу водіння виданних раніше посвідчень.
-
Але і це також показує нестабільність на роботі.
-
До речі, кромє шуток, я помітила що покоління помолодше - ті хто зараз у своїх ~23-25 - so called generation Z- багато серед них дійсно уже випробували себе в усьому чого хотіли, від офіціанта то підприємця, вони легше звільняються з нецікавої роботи і швидше загоряються новими ініціативами. Тому можливо такі резюме не сильно уже і побрехеньки, така собі прикрашена правда 😅
-
Або ж «експерт» після 1 року праці 😂
-
О там такі резюме бувають ,що людині на вигляд років 20-25 , а вона вже прожект менеджер з величезним досвідом міжнародних компаніях ,бухгалтер,фінансист, маркетолог, hr , менеджер з логістики , та ще і фітнес тренер ( то реальне резюме , і реальна співбесіда )😅
-
Знаю, тільки що вилов раків в Манітобі заборонено.
-
@banofbot