Українська Манітоба
-
🔫 Anton кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @rom_t, @Kate_RinaDor, @mddsddm, Ярослав Ярослав, Ihor, Yaroslav, Yevhen, Yurii Kupetsky Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
На Glassdoor.ca можна почитати відгуки тих, хто працював у компаніях. Better Business Bureau може підказати, на які дії компанії скаржаться
-
А, сорі. Вже побачила відповідь на своє питання. Ясно-понятно. От безсовісні індуси, ну ващє.
-
А варіант «може, щось не так з моїм резюме…» не то шо не розглядався, а взагалі навіть не промайнув в думках, я вірно розумію?
-
Ми у Селкірку. Не у Вінні
-
Гарна ідея 😁😁😁
-
Ріелтори у Манітобі не займаються орендою
-
26 Roslyn Rd. Майже даунтаун. Є магазин, аптека, різні кафе, нам подобається. Наш будинок чистий, гарний лендлорд. З 1 вересня є апартаменти.
-
Ось Олег злий-недобрий 😂
-
"гарно представити товар, заговорити клієнта, переконати, все вмію." вибачаюсь але якщо ви все те вмієте з CLB4 то ті методи мабуть не дозволені в вашому перміті. Ще раз вибачаюсь. Доречі тут тільки дві мови потрібні і мабуть ваші три в той перелік не входять.
-
Доброго вечора У кінці вересня переїзжаємо до Вінніпега та шукаємо 2-3 бедрумний будинок Буду вдячний якщо порекомендуєте ріелтора Дякую
-
навряд чи ви купите норм трансформатор і доставку за 150 дол.
-
Ти класна
-
Треба вчити далі до 6 хоча б для цих сфер
-
Не хочу бути злою-недоброю, але СЛБ 4 - це дуже так-собі для кастомер чи сейлз.
-
Фразу "Ні англійською, ні українською" тепер буду цитувати. 😂
-
Ок-ок, я поміняю заставку на телефоні )
-
То ти мене часто бачиш просто 💅
-
Мені всюди ввижаються красунчики, моє життя прекрасне 🥰
22 Jan 2023, 08:02
81762/229617
14 minutes ago