Українська Манітоба
-
"гарно представити товар, заговорити клієнта, переконати, все вмію." вибачаюсь але якщо ви все те вмієте з CLB4 то ті методи мабуть не дозволені в вашому перміті. Ще раз вибачаюсь. Доречі тут тільки дві мови потрібні і мабуть ваші три в той перелік не входять.
-
Є така штука , називається феномен Баадера — Майнхоф, це коли «здається- треба хреститися» 😅ось це трошки є у всіх тих, кому повсюди індійці та філіппінці потрапляються. Статистично їх в 4 рази меньше в Манітобі , ніж українців . Це до куает статистика .
-
Розкажу чесно, я тут рік, працюю в ресторані, намагалася двічі брати українців до нас "за зв'язками ", мій бос у шоці від хамства та нахабності 🙈 каже, що я мабуть, не справжня українка, бо не схожа на них 😅 так і будуй громаду 😭
-
Повністю погоджуюсь з паном Дмитром. Мене теж як не народженого тут із акцентом в англійській взяли працювати в чисто англомовне середовище. Аа точно, то напевне мій дядько був директором 😂
-
Більшість тих, хто приїхали, поки у тимчасовому статусі. Переважна більшість або абсолютна більшість без англійської для менеджерських позицій. На це підуть роки вивчення мови та ставання на ноги. Також приблизно 50-60% з тих, хто прибули поки не знають, чи вони тут взагалі будуть. Будувати якусь "свою громаду новоприбулих" - це нереально, бо вони вже починають інтегруватись з діаспорою, яка тут понад 130 років. Плюс будування громади - це десятиліття дуже важкої роботи.