Українська Манітоба
-
Це в підтримці сказали чи просто в чеку? Українські банки не пишуть такі статуси, наскільки я знаю. Тільки списують.
-
Вже все вияснили В нас СПИСАНО кошти В статусі списано взагалі з карти Є навіть номер платежу І скільики лишилось після списання
-
Ви у підтримку привата писали? Уточніть у них, що саме це за платежі, в якому статусі (блок тимчасовий чи ще щось).
-
Так вони мабуть і надіяться шо люди так думають всі і ніхто нічого не зробить Але трохи не на тих напали)
-
Мені здається тут не працює репутація і все таке інше. Хоча мейнстрімова думка що працює, але мабуть в іншу сторону і в поганому сенсі.
-
Так це не дає їм права просто скамити людей Вони будуть за це нести відповідальність Беруться ЗМІ , блогери і тд і просто псується компанії репутація на раз два
-
Ну мене це мало хвилює якщо чесно, права для того і є права шоб їй відстояти
-
В суд подати мішок грошей треба мати. Потім ще зустрічним позов прилетить і все🤣
-
Якщо тут права качати тут реакція навпаки. Вони всі тоді виступають проти того, хто права качає, навіть якщо вони не праві🤣 я вже перевіряв.
-
Ну так бо всі бачать шо всім пофіг і нічого не роблять, як в Українців гроші скамити то не харасмент, тут треба в суд ще подавати
-
Тут багато чого одразу попадає під харассмент, булінг і тд. В керівника руки зв'язані, в працівників на 14кад бажання не має. Як клієнт щось вимагати... Мені здається тут всім пофіг...
-
Бо мабуть люди не качають свої права Тут всім і сходить з рук, треба їх розтормошити трохи
-
Я хз... Тут іноді такі ситуації трапляються...
-
Ясно що звонити в службу підтримки але вони нічого не знають 🤬
-
Але блін компанія велика і на основному сайті замовляли просто як тепер повернути два платежі
-
Це вже зробили Дякую
-
Знизити ліміт до 1usd щоб нічого не могли зняти.
-
От зняло тітльки що ту саму ж суму тим же самимою компанією Whirlpool це вже ВТРЕТЄ😳 Треба до поліції звертатись ?
-
Залежно звідки. З Амазону, Волмарту і т.д. безпечно. Маркетплейс чи kijiji - гроші за товар
-
#робота Communications company located in Flin Flon, Manitoba seeking a technician. Flin Flon is located beautiful North West Manitoba where the most beautiful nature exists, and the best fishing and hunting. What you’ll do: Work with Canada’s largest communications companies to provide Internet, Television, and Phone services to their customers Install cable, satellite, and wireless solutions in residential, commercial, and industrial settings Install CCTV systems, networking cables and equipment Provide on site support for these technologies in urban, rural, and remote areas What we offer: Flexible schedule Flexible vacation time Travel opportunities Learn and work with new technologies Training wage starting at $17/hr. After training, wage potential of $22/hr and higher. What we provide: Comprehensive technical and safety training Truck and Tools Career growth opportunities What you bring: Positive attitude and willing to learn new skills Strong work ethic Ability to work at heights Be able to lift / carry loads / climb ladders Able to work both indoors and outdoors Be 18 years or older Class 5 or higher driver’s license Must speak English Be located in, or relocate to the Flin Flon / Creighton / Cranberry Portage area If this opportunity sounds like you, please send a resume to kathy.landygo@gmail.com In the subject line include Resume for Technician in Flin Flon
22 Jan 2023, 08:02
8186/236724
about an hour ago