Українська Манітоба
-
Можливо є багато провокаторів? Але було б добре ловити їх на гарячому: фото/відео? А то доказів чогось мало теж…
-
Чесно - тут я з вами згідний на всі 100. Приїхавши від війни в зовсім чужу країну, яка нічого тобі не винна але стільки намагається допомогти зі всіх сторін - це не норм позволяти собі якось обсирати. Зібрались і поїхали в іншу провінцію чи ще куди. Навіщо це все. Можливо я не так десь зрозумів посил повідомлення вище
-
Ненависть до Українців? Це сміх. Мова йде про тих які просто і цинічно критикують наше місто, провінцію, і країну. Майже всі Українці які приїхали сюди ще до війни точно не критикують дім який їх прийняв. Тому насамперед потрібно мати повагу до міста/провінції в якій ви проживаєте. Саме ми, ви, я… як «гості у цій країні» І якщо люди наводать тут конкретні приклади неповаги то і це потрібно описувати. Розповідаєте про хороші випадки та те ця країна змогла вам дати. Це все моя особита думка. Не вам персонально. Також полистайте цей чат чи укр.фб групи, а особливо платформу тікток і там можна знайти чимало «хейту» і «міфів» про Вінніпег/Канаду. Побільше позитиву і як говорять в Канаді: «When visiting a foreign land, follow the customs of those who live in it. It can also mean that when you are in an unfamiliar situation, you should follow the lead of those who know the ropes.» Слава Україні та Канаді.
-
має бути ЦИФРА, яка відчиняє двері. це вам до лендлорда...або у сусідів питайте
-
#9 спробуйте
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Можливо така сама проблема
-
Перевіряв багато разів, але всеодно дякую за відповідь
-
Добрий вечір Підкажіть яким сервісом можна переказати гроші з української картки на канадську?
-
Доброго вечора, підскажіть, будь ласка, щодо форми IMM5710, яку запомнюють і вигружають для зняття обмежень з Work Permit Робив все по інструкції, але щось пішло не так. Можливо хтось стикався з такою проблемою. Не можу вигрузити цю форму. Бачив, люди також звертаються з такою проблемою до чату, але відповіді їм покищо ніхто не надав Зазделегіть дякую за допомогу
-
А вчора в моїй школі прийняли ще 3 учні з України. Забезпечили усім шкільним обладнанням, ноутбуками, записали на гуртки та в спортивні клуби. І це все за податки жителів Вінніпега