Українська Манітоба
-
Вітаємо, Yevhenii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Вероніка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Є цікава ідея для дітей, якою я хотіла б з вами поділитися. Звернула увагу, що багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації уроків з програмування. Мій план - провести заняття з використанням таких популярних платформ, як Scratch, Roblox, Java і Python, Blender. Ця галузь стає все більш популярною, дозволяючи підліткам заробляти вже з 16 років. Мета -допомогти дітям випробувати свої сили в цьому напрямку. На сесії діти зарядяться гарним настроєм створюючи власні ігри. Кількість місць обмежена. Якщо вам цікаво, будь ласка, напишіть мені особисто або просто поставте "+" у коментарі. Дякую!
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Здавай, не здавай, якщо Алєнь, то це діагноз. Ніякі правила йому не писані. Хіба щоб не перевищувати швидкість треба якесь особливе, специфічне навчання проходити, здавати іспити? Тому зміна прав тут ні до чого. Добре що провінція обмінює права, це велика допомога ньюкамерам.